Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de maig 19, 2012

Matinada del Dia M.

M de Mundial, sí.

Ja som dissabte, quarts de set del matí.

Fa un bon dia, de pluja res de res, si més no ara. Ahir semblava que, però al final el sol va fer de les seves i ens va recordar que si pot serà un ingredient més per a fer-nos gaudir d'una nova aventura a Finale, gaudir-fregir, vindrà a ser el mateix.

El primer que us puc dir, he dormit com un tronc,  que a les prèvies d'una cursa com aquesta és diria jo una molt bona notícia, haver descansat bé ens dóna una oportunitat, una?, és que hem de tenir clar que nosaltres tenim poques oportunitats a poder ser a l'arc d'arribada, i tot i que som bons a aquests tipus de reptes, les circumstàncies aquests dos darrers anys han marcat el ritme del nostre dia a dia, quin és aquest ritme avui tindrem oportunitat de veure-ho.

Uns minuts i baixem a esmorzar, per després tot seguit carregar-ho tot per marxar cap al circuit.

Una de les tasques que tenim pendents és fer el cafè per o omplir els termos. I això ens portarà una estona, una bona estona, i també preparar tot el menjar per la cursa, que també ens portarà una bona estona. Aquest punt el de l'alimentació és el penúltim de les coses que hem de fer abans de la cursa, el darrer serà repassar les bikes per darrera vegada. 

MTB, MTB, MTB.

Al circuit diuen que hi ha WIFI, però no podré posar-vos cap intervenció crec, però això ja es veurà en funció de com camini la cursa.

4 comentaris:

  1. Suerte y disfrutar si se puede!!!!

    ResponElimina
  2. Molta sort !!!! No podia arribar un altre dia, el maillot "Freedom Catalonia" ha esta aqui !!!!

    ResponElimina
  3. Queremos saber algo por favor!!!!!

    ResponElimina
  4. Bona sort i molta pota!
    A divertir-se!

    ResponElimina