Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 08, 2012

Dubtes lògics.

Perquè sempre hi són, oi què sí?

Cercava un vídeo i l'he localitzat, però tot i essent el prota d'aquest no en sóc el creador, o sigui que serà en una altra ocasió.

 Arxiu.
A punt per anar a dinar, i els dubtes sobre la propera cita del MTB a casa són molt presents.

Altres temps, a on jo era un geared, i segur que en tornaré a ser un, o no, però aquesta va ser una bona ocasió per l'autodestrucció, i tant que sí,  mireu-la bé, sóc jo destruït, totalment destruït.

Lagranevasio esmicolat, mtb, mtb, mtb.

Han passat els anys, i una de les fites ja és, peso cinc quilograms menys, això ja és un bon pas, el segon punt, he seguit rodant com sempre, el tercer, ja tinc clar que si no dormo no pedalo, quart som bikers SOLOS, que ja ho sé des de sempre, però mirarem de ser conseqüents, tot ens ho fem nosaltres, i ara a diferència de la imtage, ni l'equipament té res a veure, i menys la bike, segurament aquesta és la transformació més evident, de fet les dues grans diferències en el meu cas, és que per a afrontar una aventura SOLO aquesta vegada els grans canvis avui són, pes del biker, i tipus de bike, 5 Kg. menys i ara rígida Single Speed i 29er, i no doble i 26", respectivament.  

MTB, MTB, MTB.

Quina joia de bike aquesta Superlight. 

S'acosta la Tramunbike, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada