Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 29, 2012

Freedom Catalonia ... arriba als USA

Va arribar Dissabte passat, no podia ser un altre dia, al mateix moment que alguns des genets patien a les 24 Ore. Volia fer una presentacio al mateix moment, pero hem va semblar que "havia d'esperar el meu torn", deixar que les croniques de les 24 Ore arribesin al Blog.

Avui, i despres de xerrar una estona per Skype amb en Marcal i la Betty, ja puc penjar les fotos de l'estrena OFICIAL del Freedom Catalonia als US. Les carreteres de SC son acollidores, i malgrat les temperatures ja son gaira be de ple estiu, el maillot s'ha trobat com a casa. 

No puc dir res mes que es un orgull ser part d'aquest grup, que es un orgull saber que sou a l'altre banda i que el dia que torni podre rodar amb vosaltres com si fos ahir que hagessim sortit. Es un orgull passejar la nostra Senyera, les paraules d'un Catala universal per aquest pais. I es un orgull se un embaixador a terres llunyanes, on molts ni tant sols saben qui som, a on som, o d'on venim.

Una abracada molt forta a tots, al grup del Blog, als de Bici Oci...haure de venir un dia...i a tota aquesta colla que fa que tot tingui sentit. Com no, havia de ser quan ja es de nit a Catalunya...fins dema.





P.D: jo tambe tinc la barba blanca, podre organitzar quelcom ?

From SC, Xavi Paricio

7 comentaris:

  1. Seré el primer, Xavi quin goix veure't amb el Freedom Catalonia.

    Som afortunats tots plegats de compartir any darrera any, ara a aquest espai, bona conversa avui, fantàstica presentació la teva del Freedom Catalonia.

    MTB, MTB, MTB.

    Un camí el d'aquesta ruta a on un pont fa d'unió entre les dues lleres, la nostra llengua, mtb, mtb, mtb.

    Vaig a dormir, i després de la teva intervenció dormiré planer, que bé, que bé, que bé.

    ResponElimina
  2. Sobre la barba blanca que tenim els dos, tu ets els nostre primer ministre/ambaixador als USA, i ara especialment per tot el què fa a contactar amb qui tenim especial interès a que vinguin a la SSEC2013.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Quina il.lusió veure aquests mallots rodant tan lluny de casa...de fet, des de que van sortir de la caixa ben empaquetats, que no han parat de voltar!!!

    ResponElimina
  4. perdoneu la meva ignorància però on podria adquirir el mallot que es veu a les fotografies? moltes gràcies :)

    ResponElimina
  5. A Bici Oci de Salt.

    Truca abans perquè crec que s'han esgotat i no sé quin dia en tornaran a tenir, demanades ho estan, però millor concretar.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  6. I LOVE XAVI PARICIO.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  7. L'Alba hem diu el mateix :)

    JO TAMBE EN VULL UNA !!!!

    ResponElimina