Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 26, 2011

Quan els ponts creus que hi són, hi són?

Vull dir que el títol d'ahir era, en parlarem. Avui passades les hores moltes, una jornada de trucades, no diré moltes, les que calia, d'un anar a BO, d'estar-hi, de mantenir converses, i més converses de MTB, de riures, riures, i riures ara sí, ara també, penses, "no me'n sé avenir". Hores, i hores, i hores, i més hores, i tant.


Una jornada a Salt llarga, i tant, de quarts d'onze o de dotze, a ben tocades les nou de la nit, perplex, certament, un dia on la pluja m'ha recordat la tempesta que estava visquen, i quina tempesta, perplex perquè he vingut convençut de que seria un dia assolellat, "el dia".

De fet, lectures darreres, del divendres o dijous, crec recordar varen fer presents les expectatives, avui després de la jornada contundent d'avui, un fet és clar, han passat moltes coses, que jo no he vist fins avui, millor dit que no recordava, perquè ja han passat, i que a diferència d'aquest passat, avui sí que crec que han posat una primera fila de pedres per adonar-me d'una realitat, el diàlec, sigui quin sigui si existeix, si és present entre nosaltres, permet fer, l'absència d'aquest impossibilita cap corriol, cap sender.

Una jornada a BO, memorable, per les converses, perquè hem parlat de fites de bike, de possibles bikes, perquè he vist l'arribada d'un biker a aquest reduït entorn de SS, sí, sí, un biker que també rodarà amb una bike de cromo, 100%  rígida i SS, mtb, mtb, mtb.

No tenim contesta ni de Moots, ni de Vicious, ni de cap fabricant amb els que hem contactat, que bé.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Si Marçal,Aquest Biker Sóc jo, un biker seduit, inmers, enamorat d´un nou camí per descubrir...
    plantat davant d´una porta SS inmensa que s´alça majestuosa com el pic més alt per poguer escalar.Has de saber que tu formes part de la fí d´aquest camí. Les teves cròniques, comentaris, sensasions.. deiem t´en recordes,han fet d´aire a favor mentres pedalava perdut inconsient de qui conduia la bike no era jo sino el destí; d´anar a petar al BO, de saber de TU, de llegirte i de portarme al món SS a la imaginació. Al final del camí on hem deixes, es devant la porta, que de ben segur obriré, sabedor de tenirte vigilant. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu Josep Maria per compartir la teva passió per les bikes amb mi ahir, també pel comentari als darrers metres de la Tramunbike, per fer-me veure ahir que compartir dubtes sobre aspectes tècnics, i sobre sensacions no mesurables amb res més que amb la il.lusió de fer que compartim entre bikers, amb les ganes d'avançar, era per tu un plaer, i a on converses com les d'ahir fa que tinguem les millors sensacions.

    MTB, MTB, MTB.

    Josep Maria compartirem, jo avui ja tinc una proposta per concretar sortida perquè rodis amb la Mooto-X SS, i la The Motivator SS, d'aquesta manera entre la teva Niner SS, de cromo, lleugera, lleugera, la Moots d'en Colorado, de titani, i la meva Vicious de cromo, pesada, pesada, podràs seguir encara més dins d'aquest sender tan emocionant.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina