Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juliol 28, 2011

HammerSchmidt 24/38, 1x2.

Fa uns dies que penso amb la possibilitat de fer encara més exigent la pràctica del SS, i que al mateix temps sigui encara més emocionant.

El camí des de fa uns mesos és l'opció de posar a la Vicious un HammerSchmidt el que porta el plat petit de 24, i el gran de 38, això implica que pujant i baixant el nivell d'exigència seria màxim, i no com ara que al pla i baixada el ritme de pedalada és inexistent.


Un escull a superar seria que cal que el quadre sigui específic per a portar HammerSchmidt, però això crec que amb un CNC ho podríem aconseguir. Mentre hi penso un pensament també pesa, la disciplina, és la disciplina, i 1x1, és això, 1x2 sensacional, però requereix de pensar-hi, i molt, i tant, perquè no vull evolucionar cap a res que s'acosti a un 2x10, ep, i no és que no m'agradi un 2x10, a l'inrevés, si o que no és ara cap a on vull dirigir-me, ara, d'aquí a una estona, dies o anys, no ho sé. Però el 1x2, via el HummerSchmidt podria ser. Però com tot, som molts pensant i avui així ho he pogut veure, una SS que ja hi va, no tinc clar si el quadre ja era específic o va ser modificat, però és per a mi molt interessant.


http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=724028&page=3 

No ho sé, però és un tema que amb en Colorado, hores, amb en Jordi estona, a BO entre moltes converses, està a sobre de la taula, que penso que serà això una maduració del concepte, que no penso que porti a terme, sí que mentre hi penso, penso en la possibilitat de millorar la meva polivalència i que mentre ho faig s'imposa sempre el meu perfil d'especialització més extrem perquè així puc mirar de fer bé el que faig, perquè no faig res més que una especialització, i això em funciona als dos plans, bike i feina. És veritat que implica avançar molt però que  molt lentament, no passa res, o sí, i toca tocar-ho, seguiré mirant aquesta alternativa, i tant.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada