Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 29, 2011

Dia de MTB.

Dia de MTB, una jornada ahir, perfecte.

Per pensar-hi i molt.

Narcís quina sortida la del mig dia, encara emocionat i són quarts de dues de la matinada, està prou bé, i tant.

Una entrada per la catedral de Girona que fa que per a mi la sortida agafi el millor to, corriols, senders, pistes, pluja, converses, i més converses de bikes, bikes, i més bikes. Un intercanvi de bikes que ha estat molt interessant, i que em fa estar animat a seguir millorant lentament les prestacions de la Vicious.

El tema forquilla de 470 mm. queda per ara aparcat, el tema manillar i tija de titani no, a veure si el Klaus contesta a en Colorado quelcom, el tema rodes, caldrà veure, jo no les tinc mai clares, sé que les meves no són lleugeres, però no sé cap a quina direcció enfilar, les d'en Colorado són, segurament aquest hauria de ser el sender.

Les teves opinions sobre la Vicious interessants, molt interessants, jo diria que reveladores, i tant.

Referint-me a una segona conversa, si surten el Monorail de 29" Tubeless, a aquest espai hi seran publicats en majúscules.

Un dia amb unes protagonistes, les SS, no cal dir res més.


Demà barrinaré el tema rodes, en porto una de cap aquesta nit pel que respecte a aquestes, que espero no duri fins la matinada, cal descansar que demà matí tinc un privilegi de jornada laboral, jo diria que dels millors. Però també és veritat que l'emoció del dia d'avui no em deixa dormir, i si el motiu és aquest cal gaudir-ne, emocionar-me és una sensació que justifica i molt estar despert a aquestes hores.

Quin funcionament més bo que ha presentat la Vicious avui, no em sorprenc, però no per això deixa de ser remarcable, i tant que no.

En Narcís ha verificat la pressió dels meus pneumàtics en tornar de la sortida, per sota dels 10 psi. que rar, però era.

Tindré sortida per Platja d'Aro aquest agost, com a mínim tres SS, mtb, mtb, mtb.

He de decidir components que estiguin a la venda, certament, perquè estic un xic desmotivat a comprar peces que mai són realitats, el manillar Moots esta siguen un petit calvari.

El que deia un dia complert de MTB.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada