Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 17, 2011

Fer no és intentar.

Avui no ha estat el cas, i tant que no.


No ha estat una sortida on el patiment fes acte de presència, sí però exigent on una primera hora d'escalfament, ha donat pas a una segona ben però ben tocada d'escalada "divertida", i finalment una entrada a la quarta de recuperació activa.


Dues SS, esperant la resposta d'en Colorado de què fer amb la 3ra. SS i de què fer amb la línia d'alta tensió nova que volem obrir, a on la MOD no és l'única alternativa, sí viable però, pel fet de que els John Deere ens han deixat aturats, és normal, MOD i John Deere, com pot ser?, bikes, bikes i més bikes, i tant.

Equipats 100% d'estiu, avui per després de pedalar portàvem banyador, fa uns dos anys que no nedo, com sona. Ara a quarts de dues de la matinada ja no ho puc dir.


Per baixar de La Costa però, armilla Lite, res més.

Les sensacions: "Divinas, Miki, Divinas, no de la Muerte, però sí, Divinas", sí, sí, millor la Betty que jo, pel que fa a les musculars, a on jo he notat lleugeres molèsties generals, la Betty no.

Però he de dir també que avui és el primer dia que he gaudit, que he tingut una sensació real de ser més lleuger, aquesta baixada de pes als darrers vuit mesos que m'ha deixat per sota dels 70 Kg. ha estat molt gratificant avui, i no és que no ho fos a, per exemple la Tramunbike, però és que avui és el primer dia que la sensació era, "que lleuger que em sento", no pas però,  què fàcil pedalar escalant, no, no és això, únicament, "una sensació de lleugeresa".

Avui després de quinze dies de no agafar la bike, hem reiniciat els vols de Drac, i calia aquesta aturada, com calia aquesta arrancada avui.

Les bikes de 10/10.

Seguim mirant d'entendre perquè la meva Vicious roda molt més enganxada, però una diferència evident des de la primera pedalada, que la Moots d'en Colorado. És que és palpable, tant que no me'n sé avenir, 150 g. per roda fa que la diferència sigui tan significativa?

El manillar Moots segueix a Moots, ara però Moots-Germany.

Em pregunto, podem fer cent afirmacions pensant que són, i avui veure que no són?, sí podem, i tant.

Entre descans i descans, aquesta nit per sopar dos tomàquets amb oli d'oliva, sal, i un xic de vinagre que són tan bons que utilitzo una forquilla petita, i tant.

Una sortida la d'avui necessària, i tant.


MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada