Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 31, 2011

Homes del Montseny.

Són les sis del matí tocades, avui tenim sortida amb l'Homes del Montseny. Un fill d'un pare nascut a Santa Fe, entre bikers del Montseny, això el fa senzillamant diferent de tots nosaltres, "un fill d'un pare nascut a Santa Fe".

Avui surto amb un Home del Montseny amb qui varem coincidir mesos abans de néixer jo, com sona, així de planer, així de senzill, però aquesta ja serà una història per una posterior intervenció.

Serà segurament una anada a Arbúcies per després escalar directes, o no tan directes a Santa Fe, amb un bon esmorzar a Can Sitre, dia de tradició, no únicament de MTB, perquè fa quaranta anys ja esquiàvem de costat enfilats a sobre dels esquis dels pares,  baixant per la carretera de Santa Fe.

MTB, MTB, MTB.

Si funciona el 3G ja aniré posant comentaris de la jornada, i si no tindré l'oportunitat de compartir a aquest espai una bona crònica, i tant.

2 comentaris:

  1. Molta sort...no deu haver funcionat el 3G, pero tan fa, ja veurem la cronica i les fotos !!!!

    ResponElimina
  2. No ha "prestat" posar comentaris, un dia rar, pel temps canviant, però sensacional pel que fa a ritme a dalt de la bike, anem bé i anirem millor.

    Al lloc a on fer la foto, hi hem coincidit amb uns 4x4, tres que ha fet que no ens hi aturéssim, però tenim d'altres imatges, poques és veritat, però suficients per a il.lustrar la crònica de l'aventura d'ahir.

    Pensant la crònica estic.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina