Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juliol 20, 2011

Cielo: Fer sense fer.

Un concepte, una idea, i una feina, la de fer-la realitat portada per uns altres artesans, millor dit, portada per uns artesans, els primers no ho són.


http://cielo.chrisking.com/bikes/mountain-bike-details/

Esmentar però que per no fer, la bike té el to de les Hispania Ciclos, tenen personalitat, no diré pròpia, sí personalitat.


Una Cielo podria ser, però com las Ventana, estan avui per avui vetades a casa, demà?

Moltes aportacions de criteri tenen aquestes bikes, no les Ventana, que també, si no les Cielo, i tant.

Personalitat Sycip,  encara les fan ells?, o perquè tot i no fer-les, que no ho sé, encara respiren aires de Sta. Rosa, un nom preciós el de Rosa, no el de Cielo, que no sé molt bé a què ve, i que tingui el què tingui darrera mai podrà anar agafat de la ma de CK.  

MTB, MTB, MTB.

Les portes estan totalment obertes, quina serà la SS que entrarà és el què està per determinar, de fet són tantes les opcions que no sé si quedaran encallades entre elles al marc d'entrada, per finalment dormir totes al carrer, que és com dir, no vindran.

1 comentari:

  1. Spot Brand, Longboard, Single Speed, aquesta és la bike que finalment ja és a casa, descansant. Esperant a que tots els components estiguin ja a punt per configurar la que ha de ser la SINGLE SPEED amb majúscules de casa.

    MTB, MTB, MTB.

    Vicious The Motivator Single Speed vs Spot Brand Longboard Single Speed, properament.

    ResponElimina