Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 19, 2011

Jornades Turner, Flux Day.

És que avui serà dia Turner Flux.


A la ja de per si excepcional selecció de components de la Turner Flux i he de sumar que ahir les bieles Shimano XTR 2007 ja no hi són, aquestes ara són a la Mooto-X amb un procés acurat de restauració, del que el per què i el com requerirà d'una intervenció específica.

Vull dir que ara la Turner Flux no té bieles, això implica que posaré el segon joc de bieles Shimano XTR 2007 amb la cadena i pinyons específics d'aquest grup, i que plats, la pinyonera i cadena de les anterior bieles, ara la Mooto-X van directes cap al mar.

És el que he de fer d'aquí a uns minuts, posar un segon grup de transmissió Shimano XTR 2007 a la Turner Flux.

Impressionant la visió de la Thomson Masterpiece de 30,9 mm. a la Flux, pel fet de que l'esloping d'aquesta bike és tan marcat que la tija sobresurt notablement que pels que estem a la barrera del 1,75 m. d'alçada és un fet excepcional, normalment per les talles M anem amb poca tija sortida, a aquesta Turner , l'estètica d'aquest apartat és molt bona, i a part l'aspecte funcional si tècnicament tens un nivell mig baix, com és el meu cas, pel fet de que si el Top Tube és molt baix tens més seguretat  a l'hora d'afrontar els trams tècnics de baixada.

Així que ara procediré a muntar el grup complert de bieles, cadena i pinyons, i crec que si les sensacions són bones, del cansament de la intensa i emocionant jornada d'ahir, m'animaré a fer sortida a una jornada complerta amb la Flux.

Crec que sortir a pedalar avui sense una fita concreta quilòmetre darrera quilòmetre fins l'arribada de la nit, podria ser una bona cloenda a la jornada d'ahir.

Estarà bé poder sortir amb la Flux, perquè amb la Vicious, crec que no hi aniré fins que no tingui els pneumàtics Maxxis Ardent,  29" 2.25 Tubeless, és que no sé perquè des de que en Colorado ha localitzat aquestes joies de 29" i Tubeless que friso per posar-los a la Vicious. Fet, detall que m'indica quant he arribat a patir amb les Tubeles Ready de Hutchinson. Gràcies Colorado, gràcies Xavi.

Dia Turner Flux, si totes les sensaciones segueixen caminant a on sóc ara.

Xavi, ja posaré crònica del dia d'avui, primer però a muntar el conjunt de la transmissió.

MTB, MTB, MTB.

3 comentaris:

  1. Doy Fe que esta gente pedalea, han pasado por Premià a media tarde, con unas Bikes impecables.
    Nosotros hemos salido hoy también con el tandém, otra salida que suma.

    Buena ruta.....

    ResponElimina
  2. Marcal, quin plaer, realment que petit fa Internet el mon, ara aqui mirant el teu post, pensant que fare jo dema....carretera quais segur...o potser no, potser hem passo el dia amb la Ibis

    Quin problema, que bo es tenir un problema aixi !!!!

    ResponElimina
  3. Poc a poc, perquè és així, tot va caminant, de fet no es tracte de res més, fer passes cada dia, cada hora, cada minut, cada segon, i si pot ser, fer-les gaudint.

    Xavi, quina bike que té en Colorado.

    Xavi, quina aventura la de divendres amb en Colorado muntant la Moots de 29" i SS.

    I passades les hores des de primera hora del dissabte gaudint amb les sensacions del dia abans i podent posar a punt durant tot el matí la Flux per a la tarda equipar-noa i sortir a pedalar.

    Quina joia coincidir puntualment amb en Miki, que divertit quan ja anàvem pel quilòlemtre cinquanta direcció a Granollers des de Barcelona, decidir recular per la pluja i cercar un tren per tornar cap a casa, quina emoció la darrera pujada a casa amb aquest mal temps, sabedor de que d'aquí a uns minuts seriem a casa a aixoplug de tot.

    Quin problema més atractiu que tens, Road o Off-Road.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina