Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 09, 2011

Nova etapa

La meva estimada Moots Rigormootis possiblement no tornarà a rodar, dic possiblement, perque el fet de que la nova Moots 29er sigui singlespeed em dona a pensar de que algun dia tornarà a fer-ho.

Si l´adaptació a un nou tamany de roda no és fàcil, fer-ho a més amb una singlespeed sembla a priori més difícil.

22 anys damunt d´una 26" són molt anys. Ja veurem...

Ahir vàrem procedir al "desballestament" de la joia. La veritat es que aquest d´arrer any li faltava a la bici una bona posta a punt (tot i que tenia un funcionament impecable), però el fet de l´arribada de la nova Moots 29er ho ha impedit. Pensar en gastar diners en una bici en la que posiblement mai tornis a pedalar.

Per primera vegada vàrem pesar la bici. Si, tal i com ho sentiu...mai l´havíem pesada. El nostre pronòstic es va complir, 10.290grs (sense pedals), 10.500grs bici completa.

Pensant en un nou muntatge es podrien "esgarrapar" 500 grs. Com? Forquilla Fox Terralogic 2011 i frens Formula R1. Tot lo demés...NO ES TOCA!!!


Mira que porta Kilómetres aquesta bici, però va tan bé...



Com podeu observar el cuadro ha patit el "roce" constant de les fundes. La direcció Chris King ha hagut d´aguantar els moviments bruscos d´un camió baixant un port de 4.500m d´alçada per una pista forestal a Salta (Argentina)

Ha suportat com ningú la força de l´aigua, i es que el passat any, una crescuda sobtada del riu Vaqueros va fer que la bici marxés riu avall. Prou feines vaig tenir per poder recuperar-la!

El passat novembre va caure desde d´alt d´un penyasegat del pre-pirineu aragonés. La vaig donar per perduda pensant el pitjor. En arribar corrent al riu, allà estava esperant-me, encara recordo com em vaig alegrar!


Aventures, moltes aventures, molts km, moltes caigudes,MOLTES ALEGRIES...que més es pot demanar?


22 anys damunt d´una 26" són molt anys. Ja veurem...

3 comentaris:

  1. Podem demanar que tinguem salud i moltes però moltes ganes per seguir gaudint d'aquest dia a dia tant però tant emocionant.

    Veig les imatges i m'emociono, com molt bé esmentes, moltes aventures i quina no ha estat al seu dia la millor.

    MTB, MTB, MTB.

    Nova etapa d'un vell tram.

    ResponElimina
  2. David, som uns afortunats, tenir-te a aquest espai es un luxe, com dius, ja son molts anys !!!!

    ResponElimina
  3. Molts anys, que bé.

    Quina bike, quin gaudir pensant amb que coincidirem, primer per muntar-la, després amb la crònica d'aquest dia i finalment amb l'estrena d'aquesta joia entre les joies d'aquest espai i la posterior crònica també.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina