Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 03, 2011

Flux vs The Motivator.

He protegit la taula amb paper, tret la bossa amb totes les eines, separat tots els components de la Flux, un per un, mirant de decidir entre les moltes possibilitats, amb les diferents opcions de manillar, punys, potències, tiges, forquilles, frens, gatells, grips, desviador, canvis, rodes, pedals, pinyons, bieles, plats, he obert el cavallet de treball i un cop fet tot això, he esta una hora tocades, no he vist cap possibilitat de rodar avui o demà amb la Flux, demà passat no ho sé, però és que al costat d'aquesta parada hi tinc la Vicious, i el pensament ha estat, "surt del refredat i sortim", sempre amb la Vicious.


Dimarts Colorado muntem la Flux, no crec que abans i dijous Cerdanya.

Després d'aquest pensament, he tornat al seu lloc cada grup de components, he recollit els papers, el cavallet, hi he deixat un altre cop el quadre Flux a sobre de la meva taula de treball.

Seguidament he escrit aquestes lletres, sense esperar ni un sol  minut.

Serà una crònica la de les Turner, les primeres cròniques monogenet, vull dir que en Colorado és, jo podria ser.

Avui, a l'entrada de les fades de la nit, avui soles a l'espera dels cavallers de la llum,  jo no m'hi veig muntant la Flux.

És un moment que passarà, de ben segur i després d'aquest què passarà no ho sé, jo únicament avui vull la Vicious. Única, espartana, conqueridora d'espais, on una mirada ja ho diu tot, com el primer, on al segon ja no va ser el mateix, la mateixa sensació.


Xavi Paricio si estessis aquí, avui series protagonista de la sortida amb la Flux. Dimarts vindran un munt de components per la Flux, Terralogic, conjunt XTR complert, bé serà que ha de ser així,  oi que sí.

2 comentaris:

  1. Una FLux....una maquina d'enginyers, ni simple ni barroca, d'enginyers...i amb 100mm, un classic !!!!

    ResponElimina
  2. Certament, una eina de conquerir turons, de creuar valls, una darrera d'una altra, fins de la sortida del sol a l'entrada de la nit.

    La veig i penso, anem a rodar?

    Dimarts la muntarem amb en Colorado y dijous si fa mal temps, vídeo Turner Day a La Cerdanya.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina