Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 06, 2010

Passar d'OFF a ON.

La visita a Chain Reaction Cycles té el seu significat de fons, no sé quin però el té. 

Anys enrere quan no hi havia encara internet, com avui és internet, a una petita empresa, la meva, cap al 1988, veníem per contra reemborsament a milers de petits consumidors, sí, sí milers, via una publicació de doble plana d'una revista especialitzada, anunciant més de 400 productes, a aquella època vàrem ser pioners en el nostre sector, anys va durar aquella aventura.

Va ser la millor experiència d'aquella menuda empresa, el nostre "home GT" en va ser testimoni.

N'han passat molts d'anys, no masses però els justos, ara ja no gestiono vendes amb un petit equip via la meva empresa, ara fem realitats des de la nostra petita empresa, els somnis d'altres persones, però no puc deixar de banda que si fa ben poc a sobre de la taula teníem la possibilitat i la capacitat de fer-nos amb el control d'una petita multinacional catalana de quaranta milions d'euros, és evident que la nostra visita a Chain com a constructors de la nostra passió, aquesta té de ben segur molta més transcendència del que tindrà, un cop hi siguem, un cop en tornem, tot tindrà passat el temps el seu més sonor sentit, per a mi el meu Drac és essència de ser, el meu espai professional, forma part del meu somni, ser entre moltes d'altres coses també és somiar.

Nosaltres som constructors de somnis, dels nostres, dels que tenim propers, aquest cop anem a cercar quelcom que de fa dos mesos ja tenim, hem obert la caixa dels vents de Pandora, i nosaltres som genets de Drac i volem amb els nostres Dracs, el vol aquest cop serà "el vol".

Ara me'n adono que els darrers quaranta anys sempre que he estat pensant, he dibuixat el mateix, la rosa dels vents, sempre el mateix dibuix. 


Nosaltres tenim una de les moltes claus de la porta on Pandora hi té el seu cor, Pandora pot estar tranquil.la el seu secret és en bones mans, les millors. Únicament volem volar amb els nostres Dracs, res més, no hi ha més, en silenci, entre somriures, entre genets de Drac.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada