Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de desembre 10, 2010

On my way to Rapha...

Yes, Marcal is on his way to Rapha in London ... with a previous step in Ireland, and I'm on my way to Rapha.....we will met there?

From the source "On a brilliant Sunday in June the Rapha Continental landed on Bridge Street in the Vail Village to ride a 90-mile route that would put a total of 10,826 feet of climbing in our legs, reveal a summit of 11,313 ft and deliver a max descending speed of 59.3mph. But, like the region, this ride wasn't spectacular because of the numbers"...

...and yes, I'm on my way to Rapha

Rapha Continental | Vail to Vail from RAPHA on Vimeo.



From SC, Xavi Paricio

5 comentaris:

  1. Coincidirem segur, de ben segur.

    Ruta, ciclocròs, mtb, disciplines que a un petit entorn, a The Great Escape MTB, fa que el color sigui entre nosaltres especial.

    Dit això, Rapha no està per la labor de ser una empresa petita elitiste pel seu producte, però fins avui no pel seu estar a la petició dels seus clients per concretar on podem veure la seva gama de producte.

    ResponElimina
  2. Aixi doncs.....London NO? i que tal a Ireland?

    ResponElimina
  3. A Ireland pel que ens exposa la MRG, Chain Reaction té molt d'interès/curiositat en tres catalans que diumenge aniran a Irlanda expressament a la seva empresa, vull dir que no anem a fer turisme i si tenim temps hi anirem, si no que hi anem únicament amb un objectiu veure el servei de Chain Reaction en directe, després d'aquestes 48 hores amb ells, si poden aguantar tantes hores amb nosaltres tornarem directes al Mirador del Drac, per seguidament posar la crònica de l'aventura irlandesa.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Potser sera un model a seguir ?

    ResponElimina
  5. Si ens va bé, si el servei és el que ha de ser, és un camí sense fi, sense retorn per què qui compra a una botiga on sempre hi ha, "aquest model no pot ser, no tenim la talla del homo ibèric clàssic haurà de ser un altre" i penses, "així m'he de comprar el que vol el venedor no el que jo vull, deu ser que quan anem a caixa pagarà ell", però anant a caixa ell fa un altre sender, serà que ha de ser així.

    ResponElimina