Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 16, 2010

El que va ser a Chain i no va ser a les millors botigues de Barcelona.

Aquesta és la llista que està venint cap a casa, de la visita a Chain, material que per la seva funció hauríem d'haver comprat a les botigues de Barcelona i que finalment l'hem anat a buscar a Ireland, sí, sí, tal com sona.

A Barcelona la gasolina, l'esmorzar, el dinar, el sopar, tot ens ho varem costejar nosaltres i a casa no varem aconseguir el que volíem, que era comprar el millor equipament d'hivern, a Ireland, de la jornada a Chain Reaction Cycles, la gasolina sí que anava a càrrec nostra, no així dinar, i sopar, que Chain va tenir l'amabilitat de córrer amb aquestes despeses, el viatge de casa a Ireland ja us en vaig fer cinc cèntims de com va anar  i un cop posi la crònica des del punt de vista del consumidor ja posaré números detallats de l'aventura, això si mentre escric no canvio d'opinió, vull dir si segueixo pensant que pot ser d'utilitat.



De l'equipament de la Betty no va ser únicament les botes d'hivern que es resisteix a portar-les. Les meves no, aquestes Lake MX140 MTB Waterproof ja venen cap a casa.


Vaig poder mirar d'altres marques, aquesta per a mi la millor, estic entre un 43 i un 44, quan les tingui a casa tornarem a mirar si la sensació és de que són les que han de ser.


Assos Uma Jacket 851 Rosa, blanc, finalment blanc, però va pesar el mal servei d'Assos  a Barcelona, per decidir fer venir a Mavic i no a Assos, per fer venir Pearl Izumi  i no a Assos, com a jaquetes, per fer venir  a Endura i no a Assos com a pantaló d'hivern.

Sempre les podem demanar, ara tenim clar les talles d'Assos, i tenim clar qui és de confiança avui quan anuncia un producte, Chain deia que tenia aquestes jaquetes i les tenia.

La botiga de Barcelona deia que les tenia al magatzem les jaquetes Assos Uma 851, millor dit que en tenia dues, ni talles ni color, a la realitat deu minuts després és que no en tenia cap, de ben segur que en el camí d'anar a mirar el no res, la famosa cafetera va funcionar, de ben segur.


Aquestes dues jaquetes Mavic Espoir Jacket Winter i Genaio Womens Jacket,  les millors per a 0ºC.-10ºC. si més no a sobre del paper, ara caldrà veure un cop a casa, enfilats a la bike, rodant a aquestes temperatures si són o no són les jaquetes.


Part del material descartat, la Mavic Inferno per temperatures de -15ºC a 6ºC, la millor entre totes, però la millor, referint-me a la sensació posada, sensacional, però per sota dels -3ºC no serà, així que podrà ser una alternativa si les temperatures són cada dia les d'avui a Vallromanes -5ºC, i si ho són, tenim clar la talla i els colors, fet que fa que l'opció és a sobre de la taula.


Un bon grapat de referències les que han d'arribar a casa, oi que sí. MTB, MTB, MTB.



Guants per l'estiu, Giro Loma Womens i Dakine Covert.



Aquests manegots retro de Pearl Izumi una petita joia per portar amb la meva "singular" Vicious The Motivator 29" i  SS.


Una bossa mini per la propera nova bike d'en Colorado, i una per a la meva Vicious. Dues SS, dues 29", dues Hand Made, dues joies per a dos genets.



Anys mirant com aconseguir les Lake CX400 d'estiu per a la Betty, ja serà a l'abril, ara tocava fer venir les d'hivern, i així ha estat.

I si SIDI no respon al problema de les Dragon de la Betty, perdrà a dos clients de cop i Lake en guanyarà dos, el mercat és així, fes-ho bé i hi seràs, fes-ho malament i corregeix i et costarà el triple ser-hi però tindràs una oportunitat, fes-ho malament sempre i no existiràs.

Demà no ho sé, avui Chain Reaction és el camí segur, el del servei, aquest és l'únic corriol, dur,  és cert, exigent, és veritat, però camí, i un sender com aquest, és una aventura dia darrere dia, el millor.


Persevera com a marca i entraràs on mai has entrat, és el cas de Mavic amb les Fury, les més còmodes de totes.


Revisió final de referències descartades.


La resta, a excepció dels guants d'hivern pels dos i les botes esmentades, tenim tot l'equipament i més perquè fins i tot hem agafat guants i mallots d'estiu, la Betty fins i tot en lloc d'una jaqueta n'ha agafat dues.

Hem de veure ara els resultats d'aquest material, la comanda va sortir ahir de Chain Reaction i ara cal esperar que arribi a Catalunya.

Mentre escric i penso amb la crònica de la visita a Chain Reaction, penso que la millor crònica de Chain  Reaction és posar  en primer terme les dades fredes i planeres. 


Com ho és especificar detalladament  el  material que hem demanat, realitat entre  l'estoc oferit vers l'estoc real  de les referències demanades, referències finalment comprades, que en definitiva és el que indica objectivament el nivell de satisfacció del client, que és el que ha de perseguir la botiga, donar servei al client, perquè aquest últim faci el pas de decidir com a lloc de compra a l'establiment que  millor servei ofereix, sense haver d'entendre  el client res més que de rebre servei i més servei, servei pur i dur.

Mentre però segueixo madurant la crònica de la visita a Chain Reaction Cycles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada