Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 05, 2010

Assos. PART 1.

Aquest matí, ja ahir a la nit, el neguit per sortir del mirador del Drac, aquest cop no en bike, per anar a buscar en Colorado i fer el recorregut de botigues per decidir l'equipament d'hivern ha estat memorable.

La primera botiga, la que tenia Assos, ha estat un fred i calent, jo diria que un 45ºC a -20ºC.


 http://www.assos.com/en/49/groupproducts.aspx?group=7

Hem pogut testar en directe l'Assos Air Jacket 851, jaqueta i pantaló, també guants i "gorros" d'home, de dona res, però res, ni jaqueta, ni pantaló, ni guants, ni "gorro", res. talles per a mi, sí, colors per triar, no.

El venedor m'ha ofert el color vermell com a única opció, i jo he estat definitiu, serà blanc o no serà.

La jaqueta Assos Air Jacket 851, és la millor jaqueta que he tingut mai posada. Senzill i planer.

Si funcionarà  o no per a temperatures entre els 8ºC. i els 0ºC., no ho sap ningú.

Pel fet de sempre, la botiga, el venedor diu, "cada persona és un món i el factor sensació tèrmica".

A partir d'aquí la responsabilitat recau en el client, no en la botiga.

El compromís per part de l'establiment, en el seu defecte, del venedor,  de que funcionarà és zero.

Pel que sembla, pel que escolto, pel que intueixo, pel que dedueixo ara passades les hores,  l'equipament ha estat fabricat per estar assentat, quiet  a un lloc on la temperatura és de 0ºC. a 8ºC.

És a dir, ens llevem dues hores abans de sortir, fa un dia bo, no molt bo, fins i tot podria dir que sortirà el sol, esmorzem cereals, llet, Cola Cao o cafè, o les dues coses, unes torrades amb melmelada, dubtem de si posar-hi mantega, fruita, plàtan, taronja, poma.

Comentem mentre esmorzem, el pla previst proposat o bé durant la setmana o bé el dia abans.

Després ens equipem, ens posem mitjons, la tèrmica, el pantaló, la jaqueta no,  fins a baixar de la VW al punt de destí no ho farem,  separem guants, el "gorret" pel cap, ens calcem amb les Crocs, i ens mirem, tenim les millors sensacions, un equipament nou, Assos, d'un preu considerable, estem nerviosos per l'estrena, preparem la bossa per la muda de després de sortir, cascs, les Sidi Dragon amb les punteres Mavic, les bikes, les dues caixes amb el que portem sempre, barretes, eines, ara ja no segon joc de guants, era una idea oblidada, no ens caldrà, portarem els millors guants.

Ho carreguem tot a la VW, sortim direcció a Amer, són les set, les bikes estan impecables, una revisió acurada ens ho permet afirmar. Fem ruta amb la VW, arribem a tres quarts de vuit a Amer, aparquem als bombers, el sol ja fa acte de presència, els ciclistes que avui passaran seran molts, el dia pinta bé, fa fred sí,  l'indicador de temperatura de la VW marca 1ºC, estem tranquils, amb el pas de les hores podrem arribar a 6ºC, el dia és fred, però anem ben equipats, tenim sort hem estat ben assessorats, per professionals, pels millors, qui millor que qui defensa cada dia el seu dia amb criteri.

Ens posem les jaquetes Assos abans de baixar de la VW,  baixem les dues bikes, les posem amb els dos cavallets perquè no caiguin,  amb Santa Brígida que queda a l'horitzó, encara no hi toca el sol.

Ens posem les Sidi, el gorret pel cap, aquest té el tacte, suau, càlid però no carregós, la mini funda amb els diners i la Visa a al bosseta tancada amb cremallera, ens posem el casc, les eines a les bosses espaioses del darrera de l'Assos Air Jacket 851, baixem les dues cadires de les 24Ore, còmodes, obrim els reposa peus, serà una jornada llarga de ben segur.

Ens mirem, un somriure és la resposta, posem música, ens assentem a les dues cadires de les 24Ore, totalment equipats, no fa vent, gens, deixem propers els tres bidons d'aigua, freds per la temperatura ambient. Passen els primers ciclistes ens saludem, ens passen a les primeres dues hores molts, més, seguim saludant, passades tres hores comentem les sensacions del nou equipament, són bones, jo tinc un xic de fred als peus i esquena, no molt però sí molest, per evitar deshidratar-me aigua cada mitja hora, són ja les onze, les dotze, portem quatre hores estirats a les caires específiques de les 24Ore, està siguen molt més fàcil del que creiem, hem tingut sort de tenir aquestes cadires, drets seria més complicat.

Sembla que no sigui possible, però després d'anys de bike, ara sí, ara podem dir que això marxa, a les dues, fa fins i tot calor, ens obrim una mica la cremallera de la 851, li dic  a la Betty que els guants són perfectes, ja anem  veien als que tornen cap a casa i que són els amb que ens hem saludat al matí a primera hora, ens miren, uns s'aturen, miren els nostres equipaments, ens diuen com ha anat la sortida, els hi diem que ha estat el millor dia, que ja era hora de fer una sortida i no passar fred, ens pregunten per aquests equips impecables, els hi diem que són la perfecció, que els estrenem avui, ens pregunten per la ruta que hem fet, contestem que cap, que clar que si volem equipar-nos amb Assos per a temperatures de 8ºC a 0ºC i que funcioni, hem de respectar certes normes, ens miren, marxen entre comentaris que no entenem, els insistim que els hi donarem l'adreça de l'establiment on  hem comprat els Assos i també de l'adreça d'on poden comprar les cadires, aquestes ara imprescindibles perquè funcionin aquests equips Assos, també que si volen ser atesos bé, que portin un termo amb cafè.

Ja són quarts de sis de la tarda, marxa el sol, tenim una conversa animada, no estem massa cansats, parlem i parlem, sempre de bikes, bikes i més bikes, ens posem drets, obrim els llums de les dues bikes, la meva es mou una mica la pressiono bé, ens tornem a estirar a les cadires de les 24Ore, el fred torna a ser present i molt, de la porta oberta de la VW des del matí, ara el vidre d'aquesta està entelada.  Arriba la nit, els llums Sigma fan la seva funció, estan oberts a mitja potència, per aguantar fins les nou de la nit serà suficient.

La darrera hora de la sortida es fa llarga, molt, són moltes hores estirats a les cadires de les 24Ore, finalment però finalment ens posem drets un altre cop,  apaguem les llums de les bikes, ens treiem les SIDI, ens posem les Crocs, ens trèiem el casc, no el "gorret" del cap, ni els guants, sí les eines, la càmera de 29", la manxa, carreguem les bikes a la VW, els cavallets, les cadires de les 24Ore.

Ens mirem, un somriure és la resposta, en triomfat, un bon sopar en espera, anem tornant cap a casa, comentem la jornada, no hem fet ni un quilòmetre de bike, però tenim els millors equipaments per a 8ºC a 0ºC.

Estem satisfets, no tenim fotos, per voler-les en moviment, tot no pot ser. La sensació és d'anar totalment secs, vull dir que la tèrmica ha funcionat, la jaqueta, tot, cap sensació de suor, i tampoc a la zona de contacte entre l'esquena de la jaqueta en contacte amb la cadira.

Dilluns trucarem a la botiga, els felicitarem, amb aquests equips ja no passem fred.

Quilòmetres, zero, desnivell positiu, zero,  barretes consumides zero, aigua, un quart de bidó de 750 ml.

No diré mtb, però no hem passat fret, la botiga tenia raó, a una aventura com aquesta hi haurem de tornar, de ben segur.

Aquesta hauria de ser la crònica perquè avui haguessim comprat els Assos amb els arguments de la botiga, en cap cas per anar en bike, pel fet de que clar, un ciclista pot anar entre els 0 km/h o per sobre de la barrera del so.

Vull dir que si et mous a sobre de la bike, si rodes amb ella,  aquí ja ningú sap res.

Fet que no és cert, el fabricant, en aquest cas Assos ha fabricat aquesta gama dels 8ºC als 0ºC per unes condicions extremes per l'esport al que va dirigit, en aquest cas bicicleta de carretera, però aquesta informació no ha estat comunicada a la botiga o aquesta última  quan això va passar no estava per la labor, segurament estaven tots a la cafetera.

Si volem comprar l'equipament , hem de fer-ho sense poder decidir en directe sobre colors i talles,  sempre sense cap garantia de que funcioni,  hem de fer-ho a cegues. M'agradarà en blanc en directe, es veurà prou?.

Són termes que pel que sembla per aquest preu no toca, clar amb games tant baixes com aquestes, paga i et quedes el que et vingui, perquè abans de demanar la botiga has de pagar i després es farà la comanda a no sé qui, i si no t'agrada tindràs un val, i si no et funciona, com  que ningú et garanteix que funcioni, com molt bé hem escoltat avui, "clar fred, fred, sempre en passaràs" això mentre no parava de sonar el telèfon intern del venedor on un company insistia en que deixes d'atendre als clients per anar a fer el cafè, fins al punt de venir i dir-ho en directe davant nostre, així de senzill, així de planer.

I clar, sense compromís de que funcioni, sense poder provar, vull dir posar-se, la Betty cap però cap equipament Assos, sense poder veure els colors,  amb un venedor "taladrat" a trucades per anar a fer el cafè, fins i tot físicament pels diferents venedors,  hem marxat sense fer res, de res, nosaltres tenim la necessitat, les ganes, estem dins del target d'Assos, portàvem els diners en efectiu i la Visa per si de cas veiem quelcom encara més potent i de preu més elevat, i no hem fet res de res, però res, és senzillament increïble, IN-CRE-Ï-BLE.

3 comentaris:

  1. Assos NOOOO.......com dius, IN-CRE-I-BLE !!!!

    ResponElimina
  2. Cada escenari té el seu sentit, de ben segur, aquest també, ara ja hem posat fil a l'agulla, camí d'Irlanda d'aquí a res.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Llàstima.
    A mesura que passen les hores estic més segura que Assos no serà, a CRC el ventall per triar és tan gran, que la marca suïsa queda com a tercera o quarta opció, veurem.
    No puc evitar dir- ho, sempre he estat una defensora del petit comerç, però aquest no fa més que tirar-se sorra sobre si mateix, tanta, que s'està enterrant. Quina decepció.

    ResponElimina