Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 06, 2010

Popups.

Hem eliminat el comptador de visites del Blog, el WebStat i les imatges de Rapha.

Fàcil, en Michael ara fa una estona  i en Xavi  fa dies ens han esmentat que al mirar d'obrir el Blog surten moltes finestres emergents.

Si anem a estadístiques, bé si ets contribuïdor,  pots disposar de la mateixa informació, no sé si la mateixa sí similar, però segur que també  interessant.

A mi m'agradava anar veient països nous que van seguint el Blog, com l'Índia, o Austràlia, o Corea del Sur, o de la zona d'en Xavi, Colorado, o Califòrnia, o Oregon, o Nova York, del govern americà, de les forces de terra i  navals d'aquest darrer, o més propers a casa, com Rússia, o el nord d'Europa, bé en resum  m'agradava, però dit això primer és la qualitat d'aquest espai, i aquest espai no cerca visites, cerca persones amb les que compartir construint, sumant dia darrera dia, així que som a on som, i això no es pot exportar, vull dir que aquest espai funciona perquè cada contribuïdor aporta,  a la seva manera dades, informació, experiències, sensacions, sempre de manera respectuosa, fet que fa que el color de l'espai sigui el de les millors aventures.

Teníem dues opcions, esperar que cada seguidor filtri aquesta publicitat, o bé que el Blog ho faci, està clar, si algú ha de fer feina aquest sóc jo.

Ara no hi ha seguiment de les zones, era interessant, de casa cap al Nord del país, moltes però moltes poblacions, darrerament encara més, de Barcelona, de estament oficials, de TV3, de la península, de tota la península, també de les Illes, de Canàries.

Penso que el camí és obert, anem directes a aconseguir una pluralitat d'espai, des d'una posició d'espai de constructors.

Un espai on els diferents idiomes són la unió, únicament la unió, un fet que suma, les opinions diverses, contraries o no, sempre argumentades són l'eix de l'espai, però un espai  on no hi ha  dreceres, a aquest espai es pica pedra cada dia, ens agrada ser picapedrers, i a on ser-hi és per a mi ser, per això comptador de visites fora, WebStat fora i tot allò que impliqui estar supeditat a tercers fora.

Cada dia un pas més, cada dia una menuda suma més de petites millores, de petites aportacions, que fa que siguem a on som.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada