Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de desembre 16, 2010

Com a la capçalera del Blog.

Al final el que val és aquesta imatge la de la Betty amb un somriure, res més.

Nosaltres únicament volem gaudir del MTB, res més, o no, però sempre que fem sumem, sumem i sumem.


Un somriure de la Betty ja s'ho val tot, oi que sí.

Una anada a Ireland, per la tristor de la Betty en sortir de la botiga d'Assos de Barcelona en no poder veure res de res, un gest el d'anar a Ireland, per fer feliç a qui més ho ha de ser, a qui suma, suma i suma.

MTB, MTB, MTB.

Després d'aquest inici de desembre, res tornarà ser el que era, res. Passaran moltes coses, de fet ja han començat,  la bola ja roda i la nostra roda sense que faci baixada, simple, senzill i planer.

La imatge de la Betty al Blog a les 24Ore de Finale Ligure, és un raig de llum pel Blog, reflexa el gaudir de la nostra passió, de la manera de viure de dos genets de Drac.

Amb Chain Reaction Cycles, amb la visita  a casa seva, perquè ho viuen així, de fet és casa seva,  obrim una porta a Ireland, no serà la darrera, en camí està la clau de la porta als EEUU, la de Pandora ja la tenim, ara esperar l'arribada dels vents del nord.

MTB. MTB, MTB.

3 comentaris:

  1. A smile is a curve that sets everything straight.

    Everyone smiles in the same language.

    Good times!

    ResponElimina
  2. Michael....I totally agree with you, that picture do not need any other explanation !!!!

    ResponElimina
  3. De fet, des de que diumenge vàrem marxar de casa camí de l'aeroport fins dimecres que vàrem arribar, tot han estat somriures, i ara al recordar-ho encara més.
    Una experiència impactant, jo encara l'estic paint.
    Mai abans m'havia emprovat tanta i tanta roba, quasi vaig quedar colapçada, de fet, quan d'un model només hi havia un color, no perquè no el tingessin en stock sinó perquè el fabricant només el fa d'un sol color, tenint present que el negre com a color de jaqueta queda totalment descartat i per tant ja no el comptava, em sentia alleujada, pensant doncs mira aquest segur que no me'l he d'emprovar...
    Encara no ha arribat a casa la compra, esperem que arribi a mitjans/final de la propera setmana, que ja estic pensant en la propera visita a Chain Reaction Cycles per comprar el que ens faci falta d'estiu.
    Que bé, ens ho vam passar, i que bé que ens van atendre.

    ResponElimina