Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 07, 2010

18ºC.

Avui tal com havíem esmentat, un cop les temperatures són primaverals, 18º C. tal com sona, hem iniciat ruta un altre cop.


Aquesta setmana serà plena pel que fa referència a MTB, demà repetirem ruta, dimecres cap a Amer, quedarà dijous i divendres, que no sé si podrem sortir. Però els propers dos dies hem de mirar de fer-ho.


Avui hem fet una bona sortida, plena de bones sensacions, també perquè el dia era senzillament perfecte, a la tarda, perquè al matí fins i tot plovia, a la tarda no, i hem aprofitat que les ganes i l'ocasió han coincidit.

Quina temperatura, quin plaer rodar amb aquestes condicions, veig les imatges d'en Michael i penso que tot té el seu punt, i tant, però també està bé un present com el d'aquesta setmana, temperatures senzillament perfectes per a rodar.


Demà la previsió és de 20ºC-10ºC, com podem no sortir després de les dues darreres setmanes d'un fred certament exigent.

Hem fet corriols de somni, però de somni, hem rodat entre parets de sauló verticals ja de nit, hem escalat de manera seriosa, en fer-ho les sensacions bones, no les millors però.


Què puc dir d'avui, excepte a les "pales" verticals serioses i a zones de bosc corrioleres hem comentat molts temes, entre ells el del projecte clauer 29" i SS que ens queda per fer a casa.


Hem après molt amb la meva, amb la propera d'en Colorado, seleccionant components, errant, encertant a mitjes, millorant cada dia, i encara ens queda, però tenim uns pilars bàsics ben definits, si més no avui, per a poder construir la que estem valorant si ha de ser la nova bike de la Betty.

Tema equipaments d'hivern, queda clar que hem de fer llista als reis, i un cop a Chain decidir cap a on fer camí, Endura, Pearl Izumi, Assos, Giordana, són marques a valorar, Lake, Shimano, Dakine, també, entre d'altres que d'ara fins que marxem a Ireand hem de fer la llista d'on volem anar, un cop siguem "en vivo y en directo" a Chain serà l'hora de decidir, o no decidir res, que també estaria bé, podem no fer res, som així.

Tema posta a punt pel 2011, seguim amb les conclusions tant de les 24Ore com del Roc, baixar el nostre pes, el tema 1, millorar l'apartat de la recuperació post esforç, el tema 2, i evolucionar les nostres dues bikes per a fer-les més funcionals tenint molt present cap a on ens volem dirigir, el tema 3.

Aquesta any no perdre la forma ha estat clau, de fet als darrers anys hem imprimit la bike al nostra codi genètic, fet que ajuda a que sistemàticament sortim a rodar, per gaudir com avui d'una bona aventura.

És una petita joia poder començar a pedalar entre els cavallers de la llum i seguir entre les fades de la nit. El pas entre ells senyorial, el pas entre elles encara més temptador, ho dic pel fet de que la nit té una component de misteri, de univers sensorial que marca la diferència entre el dia i la nit.


Ara passades les hores després de la sortida, veig la darrera intervenció d'en Michael, veig com va equipat, l'entorn i penso, renoi que n'és de divers aquest món, ell rodant per sobre la neu, entre el glaç, nosaltres entre vents càlids que ens amanyaguen ara sí ara també, ni entre la nit més fosca hem passat gota de fred, a l'inrevés, tanta era la sensació de calidesa que semblava impossible pensar que fa pocs dies no agafavem la bike pel fred que feia.


Eines les de sempre, sense esprai d'escuma, menjar un entrepà de llonganissa, per beure mitja cervesa Cap d'Ona, un cafè amb llet curt de cafè amb got i un bidó de 750 ml. d'aigua.

Equipats de primavera, un MIX, la Betty amb manegots d'hivern, els dos amb armilles, pirates, i punteres Mavic per les Sidi.

Per sota dels quaranta quilometres, per sota dels 1.000 m. +.

Les bikes de 10/10, això sí amb el soroll Vicious de sempre, dret escalant.

MTB, MTB, MTB.

Ja fa una hora que el dia ha decidit començar a deixar enrere la nit, sembla que pinta a sortida de mtb, no sento les ales dels nostres Dracs, dormen, esperaré un xic més a tocar diana. No hem decidit, i per tant no hem pedalat, serà a la tarda o ja ho deixo per demà a Amer.

MTB, MTB, MTM.

2 comentaris:

  1. Després de les darreres sortides no pensava que em tornaria a posar un mallot de màniga curta, i ahir ben entrada la nit, m'hagués tret els manegots i tot. Quina més bona sensació pedalar mentre el sol s'amaga i no patir gens de fred.
    Espero amb impaciència la nova joia d'en Colorado, depenent de com vagi hauré de fer o no, ahir però, mentre pedalàvem ja en vàrem fer un petit pre-projecte, contenta que sense parlar-ne abans amb en Marçal, ahir tots dos arribéssim a les mateixes conclusions de la que ha de ser la meva possible 29'Ss

    ResponElimina
  2. Betty...com anem, una 29" SS......realment aixo es un altre divisio !!!!

    ResponElimina