Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 05, 2010

History of the Assos Trail, THE END?

Deia el tema de que sempre serà barat a la darrera intervenció perquè és que per a mi a vegades certs trets són característics de moments, d'instants, que fa que rememoris darreres aventures, curtes o no tant curtes, importants o no tan importants.

El fet és que Assos, és a casa una marca de referència, fins ahir si més no, pel fet de que hi hem fet, amb aquesta marca hem participat a curses que per a nosaltres són referència, i això fa que penses amb les imatges de les mateixes, i et venen al cap  punts de referència que em seran útils per les properes aventures.

Assos fins fa poc era a casa sinònim del millor pantaló de bike,  després per les sortides pel Nord de Catalunya, el mallot Assos d'estiu ha estat també referència, com el pantaló curt i pirata, fet que fa que ara estiguem mirant l'equipament d'hivern d'aquesta mateixa marca.

I no diré que va ser un descobriment fet a casa,  perquè no és veritat, va ser a rel d'una conversa de fa anys on en Colorado ens va exposar que ell per les ocasions especials tenia el "traje de gala" i que aquest era un pantaló Assos.

Des d'aquella conversa els pantalons Assos són els pantalons  a casa.

A les curses, a les poques que participem, com Guilleries per la meva part, Roc d'Azur,  a la mítica i enyorada Volta a Osona, també aquesta darrera aportada a casa per en Colorado, a les primeres i ara per ara darreres 24Ore de Finale, sempre hem rodat amb els Assos, la Betty entre Assos i Pearl Izumi sempre, a la ruta de L'Eroica que l'hem de tornar a fer també amb qui?, amb en Colorado, també portàvem els mateix pantaló.

A totes aquestes aventures, a les èpiques de més de 100 Km. i per sobre dels 3.000 m., que sí nois que si no són aquestes les xifres a aquest espai no són èpiques, també han estat a les darreres, als darrers anys amb les mateixes marques, Assos i Pearl Izumi.

Ara estem fent un pas més en aquest camí, però i sempre hi ha un però, entre totes les imatges hi ha el color vermell i negre, el d'un equipament imponent amb les Sidi Dragon vermelles de xarol, o el negre amb les mateixes Sidi, són fotos que també hi són presents.

Ara també pel fet de que penso que és responsabilitat de la casa Assos que ahir a les dues botigues que varem anar, a la primera la seva imatge va ser com a poc reprovable i a la segona que hauria de ser una botiga de referència i si no té Assos no ho és, el què exposo és que de l'experiència d'ahir també en té part de responsabilitat la casa Assos, que és qui determina a on ha de ser el seu producte i com hi ha de ser.

Fet que pot tenir les seves conseqüències a casa, perquè siguem romàntics, més encara que fins ara, Assos és a carretera com a Endura ho és a MTB a Escocia, lloc de fred i pluja, quelcom sabrà de com ha de fer  la roba per a la nostra disciplina.

http://www.endurasport.com/

Mireu la imatge de la portada de la seva pàgina, mtb, mtb, mtb.

Una marca a Escocia que no pot afirmar que no hi passaràs fred a l'hivern amb el seu producte és una marca oblidada per tothom, no és el cas d'Endura, reconeguda al Nord com a una de les marques de referència.

I ho podrem decidir tranquilament, pel fet de que a Chain hi ha aquestes dues marques i també Assos.

En resum que Assos, amb ella, amb aquesta marca hi tenim un lligam, ahir però va cremar dos vaixells dels grans, el producte segurament bo, un cop el tens a les mans, el que tens, és sensacional, com va l'equipament d'hivern si va com el servei a la botiga d'ahir, serà un desastre.

I aquesta errada ha fet que d'altres marques tinguin opcions a ser entre nosaltres a on fins ahir no hi tenien cabuda.

Un punt he de dir que per a mi és important, amb el meu Drac no hi roda qualsevol marca, en cap cas.

Pearl Izumi, Endura, podrien ser la primera una vella amiga que seguira així, com a marca de referència i Endura una de nova.

Si és Endura també, crec que no em podré resistir  a fer venir el quadre UK, tenim tots clar que Chain té el quadre UK, oi?, un COVE, doble o rígid equipat amb 120 o 140 mm. seria sen-sa-cio-nal.

http://covebike.com/

Tenim clar que si som a Irlanda, Lake serà, la bota d'hivern candidata a venir cap a casa?

És el que té oblidar-se de qui és el client, que aquest marxa a una altra botiga i si a la propera passa el mateix, cap un altra. En aquest cas l'altra botiga és a Irlanda, encara millor,  no agafarà cap costum de les dues esmentades, i que tinc present que de la segona botiga d'ahir, la de referència,  encara no n'he fet la crònica, és que no sé si m'hi posaré, si és per fer, sí, si no, no.

Una opinió objectiva d'un clinet és or per a una empresa del sector, per què obsequiar amb un bé tan preuat  a qui tan poc fa per que les coses no únicament siguin on haurien de ser, si no que tampoc rectifica i es limita sempre a fer un silenci?

Ahir vaig estar amb un biker que té una Salsa El Mariachi 25 Aniversari, que és 29" i SS, no passa cada dia això.

Anem fent, cada dia un xic que també està més que bé, oi que sí.

No sé si hauré de tornar a reflexionar sobre si posar una crònica que vaig en primer terme posar i després retirar perquè crec que podria ser que tot i que vaig exposar el motiu de no deixar-la al Blog, no sé si es va interpretar en la línia que vaig esmentar que anava, que en penseu si és que en penseu quelcom?

MTB, MTB, MTB.

1 comentari:

  1. Avui encara ho tinc una mica més clar que ahir, penso que tot i que m'agrada molt, la meva propera vestimenta d'hivern no serà Assos, després d'haver-me quasi estudiat el catàleg d'Endura em fa l'efecte que s'apropa més al nostre perfil biker. No sé, tot serà veure- ho, si em deixo portar per sensacions, no pot ser Assos, des de dissabte quan penso amb Assos només em ve al cap un venedor impacient per anar a fer un cafè, no puc tenir el record d'una peça de roba que ni he vist, perquè ves per on no en teníen ni una, dec sortir molt poc, però vaja si costa veure noies amb bike, poques que n'hi ha, deuen anar totes amb jaqueta Assos UMAJACK 851, quina sort que tenen, per mi res de res...
    Per cert, avui he enviat un mail a Rapha, preguntant si existeix a Irlanda alguna botiga on es pugui, com a mínim, veure la seva roba. Tampoc és el tipus de roba que m'imagino per anar amb btt però a les fotos sempre es veu preciosa, i per veure, si hi ha res per mirar, de moment, no fan pagar!

    ResponElimina