Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de desembre 05, 2010

Chain Reaction Cycles: Shopping Direct.

Abans de marxar de l'establiment a Barcelona on hem anat a mirar l'equipament Assos,  la Betty els hi ha esmentat la seva tristor, "sembla que si ets noia tens l'equipament per estar a la cuina, res més", ells han dit, "sembla, sí que ho sembla", la Betty ha contestat que "no heu de preocupar-vos que jo ja  hi posaré remei".

Tornant cap a casa a la nit ja ho ha fet, marxem cap a Irlanda, a Chain Reaction, directes a on hi ha el producte, a aquella empresa que els d'aquí, les botigues d'aquí diuen que no s'hi ha de comprar.

"El Michael Regan We have friends coming over from Barcelona and wondered if the shop is open next Saturday?"

 http://www.facebook.com/ChainReactionCycles

La Betty tornant cap a casa m'ha comentat, "marxem a Irlanda, millor agafem un avió i anem a Chain Reaction, mirem, provem, i seleccionem el material en directe", i jo penso que sempre serà millor que  abans de tornar a patir un servei d'una empresa que està en OFF.

El cost és el mateix que anar a Barcelona per no fer res, o menor, reservem els bitllets, l'aeroport és al costat de Chain, mirem i mirem un dia, dos dies, i tornem cap a  casa amb la maleta plena del que avui hem anat a comprar i que no hem pogut portar a terme.

Però en cap cas podem premiar amb compres un servei com el d'avui, en cap cas, abans sense equip a dins de la VW a Amer, sempre podem posar l'AA  a 8ºC. aprox. per tenir sensació de fred.

I SÉ QUE SI AQUESTA IDEA-INICIATIVA  DE LA BETTY ENS FUNCIONA,  SERÀ L'INICI D'UNA PEREGRINACIÓ MASSIVA DE BIKERS A COMPRAR FÍSICAMENT A CHAIN.

Ja posarem la crònica d'aquesta visita, de l'experiència d'anar a comprar a la botiga que les botigues d'aquí no volen que estigui present a les seves fires, que al Roc no pot exposar. 

També exposarem la logística, el cost al centim, l'estalvi del producte comprat a Chain en comparació al preu d'aquí, tinguen present els cost de tot el viatge, en resum tots els detalls de l'aventura, no dic ara que la idea de la Betty un cop passada sigui el camí per posar remei a aquesta necessitat, però i si ho és?, ja us en farem cinc centims, però detallats un a un, cada centim, cada pas a fer.

Anem a veure que té de dolent en directe aquesta empresa que no té quan hi comprem per internet. I així si ens va bé, serà una foto del que és en realitat. Una empresa de tres centes persones en plantilla, del sector de la bike, quelcom ha de fer bé.

MRG ja tenim ganes de venir-vos a veure.

Aquest serà el cafè més car dels darrers anys del sector de la bike tradicional.

MTB, MTB, MTB.

4 comentaris:

  1. I spoke to Ricky the CRC showroom manager. The showroom does not open Saturday's. Just Mon-Fri 9am-9pm

    ResponElimina
  2. Enjoy the trio.....I guess you will have your Assos this time !!!!

    ResponElimina
  3. Ja està fet, marxem cap a Irlanda.

    Senzill, planer, emocionant, molt emocionant.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Bé, estar a prop d'en Marçal Font té aquests sorprenents riscos, és comparable a que t'aparegui el geni de la làmpada de l'Aladino i et concedeixi tots els teus desitjos.
    El que vaig dir tornant de Barcelona, amb les mans buides, sense ni una sola peça de roba, es va gestionar en menys de vint-i-quatre hores, i en menys de set dies estarem a un dels espais amb més stock de roba d'hivern que deu haver a tot Europa.
    Jo només vaig fregar la làmpada, el geni va fer la resta.
    Ara però, espero que torni a fer fred perquè si l'hivern ha de ser com avui, primaveral, ja estem servits!

    ResponElimina