Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juny 16, 2010

Sempre endavant: pedalant amb la Yeti Arc


El que avui havia de ser una sortida relaxada, per estirar les cames ha acabat essent un "sálvase quien pueda".

De fet, la sortida avui ha estat un regal, de bon matí, quan he preparat la bossa per a la sortida de la tarda ho he fet mecànicament, com tots els dimarts, però no perquè pensés sortir, ja que el dia s'ha aixecat amb una fina pluja i no semblava que hagués de millorar, però no ha estat així.

Tard, com sempre, he decidit que sortiria, acompanyada per un expert coneixedor dels camins del poble, però, i és la màgia de ser de poble, a última hora s'hi ha afegit un expert coneixedor de tots el corriols de la zona. Impressionant, només puc dir que encara no em puc explicar què hi fan tots aquests corriols de pam tan amagadets, quin gaudir, pujant i baixant, arrossegant la bicicleta a estones també, atravessant torrents encara ben humits, i com estava avui el terreny, gens polsegós, avui la combinació de pneumàtics Maxis Monorail 2.1 UST davant i Maxis Larsen TT 2.0 UST darrere han superat la sortida amb un excel.lent, mentre veia els meus companys de ruta com perdien peu perquè el pneumàtic els feia una mala passada i relliscaven, jo escalava sense problemes.

Ha estat un inici de ruta dur, els primer 50 minuts per fer només 6Km i superar un desnivell d'ascensió de 590metres, després hem pistejat a una velocitat de vertigen, com si ens hi anés la copa del món. Han estat dues hores molt entretigudes, suficientment engrescadores per pensar, i demà quin corriol farem?

Demà més MTB, MTB, MTB!!!!

1 comentari:

  1. Temps de sortir, ara no fa calor, o no fa molta calor, cada dia plou, fet que fa que les sortides deixin a una banda el factor calor intensa i que el terreny estigui perfecte per a fer allò que a d'altres anys a aquestes dates no fèiem, per falta de seguretat del terreny molt sec respecte a l'hivern, com és afrontar zones tècniques de pujada i de baixada.

    Dies per aprofitar cada oportunitat per a poder sortir. Que ja és el que estem fent.

    La propera amb l'ARC o amb l'ASR-SL?.

    ResponElimina