Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juny 16, 2010

Escalfant motors.


Avui al matí, per a poder sortir aquesta tarda, ja tinc preparada la bossa amb l'equipament de bike, així com la bike amb el bidó ple d'aigua, un de sol, no tinc previst sortit més de dues hores.

No he fet la posta a punt de la bike, això serà, minuts abans de l'inici de la sortida, on repassaré la zona del "pedalier" i la transmissió, res més fora de la pressió dels pneumàtics.

Aprofitaré, si tot va com ha d'anar, les tres horetes lliures que tindré al Baix Montseny, de quatre a set de la tarda, així podré gaudir d'una sortida més per escalfar motors, preparació prèvia als propers dies on hi ha un programa intens de bike, per a poder compartir amb els nostres amfitrions d'Irlanda, les que poden ser les millors sortides a data d'avui del 2010.

La primera sortida, la segona i la tercera les tinc clares. Senders, senders i més senders, la primera, pistes d'escalada vertiginosa i infinita, la segona i retorn a les zones de corriols de dos pams la tercera.

La primera, curta, exigent, ràpida, la segona a velocitat de creuer, molt exigent, una experiència única, la tercera la més dura de les tres, exigent plena de dents de serra, per corriols i més corriols, on les alegries seran tantes que costarà de poder gaudir al 100% en directe a la sortida, però que de ben segur deixarà moltes imatges impreses del que seran uns dies de pur MTB.

Som genets d'una zona perfecte per a gaudir del més exigent MTB, ara cal posar aquests ingredients a l'olla per a poder experimentar les millors sortides, les que marquen la diferència, les que fan que tot tingui el seu sentit.

És on som, estem obligats a fer-ho bé, "nobleza obliga" i això és que estem fent, escalfant motors.

Michael, tot és a punt, cal únicament ser a la sortida del que de ben segur serà una aventura darrera aventura.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Cuando nos visitarán? A mi me gustaría poder coincidir por lo menos alguna ruta. Ya nos informareis.

    Santa fe...

    ResponElimina
  2. Santa Fe, a partir del viernes, así que ya lo sabes.

    Ara els nervis a flor de pell.

    Les rutes a punt, la gran ruta esperant...mtb, mtb, mtb!!!.

    ResponElimina