Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de juny 19, 2010

Avui sortida, demà èpica¿?¿?¿?.

Avui nova sortida.


Hem sortit la Betty, en Michael i en Santa Fe.


Ruta clàssica, pista i corriol, corriol i pista. Pocs Km. més desnivell.


Uns trenta Km. per sota dels 800 m. de desnivell positiu.

Una ruta dura, exigent. Durant la ruta hem coincidit amb uns bikers coneguts, després del Mirador, cap a esmorzar, embotits i pa amb tomàquet, una cola i cafè amb llet. Barretes una de 200 Kcal.i una xocolatina amb coco. Aigua, els dos bidos de 750 ml.i mig més.


Eines les de sempre.



En Santa Fe, en Michael i la Betty, més que correctes, jo no. Avui no ha estat el meu millor dia 29" i SS, certament.


Demà més. Demà un grup dur del Baix Montseny ens ha proposat sortida des de Sant Celoni, nosaltres sortirem de casa a les 6 el matí per ser a l'inici de la sortida a dos quarts de vuit.

Ruta prevista per sobre dels 100 Km., desnivell previst per sobre dels 2.000 m. no podran ser 3.000 m. perquè crec que no tindrem temps. Si anem per feina sí podrem superar els 3.000 m. però en aquest cas també seran més de 140 Km.

No sé amb quina bike aniré demà, no ho sé. Podria revifar la Superlight?. Veurem demà a les cinc del matí quina és la primera sensació, quin és el primer pensament.

Abans d'escoltar la proposta de l'home del Baix Montseny, que deia "I demà què?, bike, bike i més bike", pensava que demà podria ser dia Superlight, ara després de llegir-la, la proposta, ja no ho tinc tan clar. La Vicious, és això, The Motivator, MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada