Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juny 09, 2010

Ràpida i contundent.


És la sensació que he tingut avui a la tarda rodant per unes pujades interessants, on he utilitzat tots els recursos de que disposo per mirar de no posar peu i també perquè no, de no deixar-hi excessivament la pell.

La ruta perfecte, una pista inicial de pujada de menys a més que dóna pas a un corriol costerut de veritat, per després anar tornant entre pistes i senders de baixada on sempre les sensacions han estat bones tant que un cop a baix a la riera hem decidit tornar a escalar per fer un darrer tram molt dur de pujada, tram aquest, alternatiu a seguir per la baixada de la riera, punt i final a la sortida d'avui, però no ha estat així i hem atacat aquestes imponents pujades, segell característic de que estem en la bona direcció.


Avui hem sortit sense eines, ni càmeres de 26" i 29", ni manxa, un altre dia ja us exposaré els motius, però "bien está lo que bien acaba" i avui ha anat així, i ha anat bé.

Molts ciclistes a la carena, tots a un ritme molt ràpid, he pensat que tots tenien aspecte de rodar cada dia, és una suposició, però és el que he pensat.

Un terreny moll ha fet que les pujades fossin més exigents avui, baixant hem anat amb molta calma i per això no he notat res, ni bo ni dolent.

Un dia de bike que és un dia de premi, perquè sortir entre pluja i pluja normalment em costa, però avui no ha estat així.

Ara unes hores després plou i tot seguit penso, "si avui no puc sortir no passa res, ja vaig sortir ahir".

De la bike, a millorar, res de res, tal com sona, el funcionament ha estat impecable, fins i tot una molesta vibració acompanyada d'un escandalós soroll del fre del darrera no ha fet acte de presència, fet que fa que pugui afirmar que la bike ha funcionat de 10/10.

Què puc dir si no que, MTB, MTB, MTB.

1 comentari:

  1. Sembla que a la tarda de pluja res de res.
    Tinc molta informació sobre dos dels corriols que vàrem deixar ahir, ja estan nets, havien quedat impracticables després de la nevada del mes de març, i un en especial t'agradarà: torres d'alta tensió!
    El proper dia els anem a descobrir!

    ResponElimina