Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juny 06, 2010

Bajo la lluvia


Hoy salida corta pero intensa, cuatro jinetes hemos hecho vista gorda cuando a menos de 1 Km. de casa nos hemos tenido que salvaguardar en uno de los muchos invernaderos del Maresme, caía una pequeña tromba de agua, pero como que ninguno ha dicho de darnos la vuelta cuando ha parado hemos puesto rumbo a Cabrils para hacer una dura subida hasta conquistar el castillo de Burriac, una vez allí y viendo que el agua no daba tregua hemos decidido bajar a Cabrera a almorzar un poco y después rápido para casa que no para de llover, bueno esto ha sido todo por hoy. Mañana esperemos que más ....

1 comentari:

  1. El fet que és que heu pedalat i heu gaudit d'un matí de bike.

    De ben segur que la X-Control funciona perfecte, de ben segur.

    Fa poc vaig veure la X-Control 310, crec que era aquesta numeració i he de dir que la 410, és molt superior ple que fa a equipament, però que la 310 també va ben equipada, amb Shimano SLX i Mavic Crossride. Era també molt maca certament. Això sí l'equipament de la teva és de 10/10.

    Fa dies que no tenim crònica de funcionament de la X-Control d'en Tr@il i tampoc informació de com camina la garantia de la Gary Fisher. Sobre aquesta darrera jo estic molt intrigat, amb ganes de gaudir de les millors noticies.

    De fet un home Gary Fisher com és en Tr@il, únicament pot anar amb la clàssica entre les clàssiques del món biker...

    Ja és curiós que ara que les Gary Fisher no es distribueixen a Europa, fora de a UK, ara que les 29" sembla que fan camí al vell continent. Error de Trek o visió privilegiada?.

    ResponElimina