Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 14, 2010

Vicious Cycles vs Willits.



Aquestes són les dues candidates finals, ahir una sola era la que havia de ser, avui són dues les candidates fermes, són les de la final, quedan a un cantó, però encara treuen la roda, la Mooto-X Uno, i la IF, no les descarto al 100%, però si he de triar entre la Trail King i la Mooto- X Uno o la IF, bé dependria molt d'en Colorado, del que imposi com a Emperador, però si deixa fer, per a mi la Willits.

Entre la Vicious i la Willits...

Aquest matí estavem com el Barça, fora de la partida, eliminats, sense decidir, sense decisió, però gener és un bon més per a mi de bikes, de fet el primer trimestre de l'any, sempre és un temps de bones noticies a nivell de bikes, vull dir que no sé si és perquè tot ja ha passat i entrem a l'època més freda de l'any, i predomina el blanc, o perquè sé que la primavera serà la propera estació i predomina el color de les flors, no ho sé, però aquest matí han passat coses, i si ahir l'única opció era la Vicious, durant el transcurs del matí, la Willits ha agafat molta força, és així, però les dues amb SS, això si l'Emperador no imposa, serà així.

La Moots ara, com la IF, avui, són a una banda, perquè com a concepte, la bike que el 2008 em va deixar aturat, va ser la Trail King, amb el disseny del Top Tube curvat. Jo no sé si la faria construir en color blanc o en taronjat, per l'època de neu, o per l'estació que vindrà, dominada per un sol que cada dia tarda més a donar pas a la nit, no ho sé, i sí que sé que la Willits aniria amb punteres intercanviables, així si mai tinc la temptació, puc pensar en posar-hi un 1x10, però ara per ara les punteres seran per anar amb 1x1.

Ara bé la Vicious, avui fins aquest matí a primera hora era la N1, sola, sense competència, ara no, és la N1 amb la Willits, que també és la N1, i el que és evident és que les dues no poden venir a casa, o sí, podria fer-les venir com les veieu a la foto i el fet ja seria definitiu, no ho sé, com ja fa dies, pocs, és on soc avui.

Això sí, és un privilegi poder ser on soc, poder gaudir de triar entre dos Dracs amb ales de 29" com aquests, dos somnis, dues joies úniques. De fet crec que faci el que faci, errar és més que difícil, sempre pot passar, tampoc passaria res, també s'apren dels errors i molt, però tinc la certesa de que no serà un error, no sé perquè, o sí, però veig en l'arribada de la foscor, que les veig a casa, una de les dues o les dues, són diferents, són perfectes dins de la seva sinuosa forma de SS, són així, perquè són 29", són, perquè són SS.

Quina sensació la d'avui, l'entrada de la Trail King ha animat la tria i de quina manera, ara sí és una escena dins del tempo, és l'escenari perfecta per poder fer el recorregut.

És la sensació que tinc, demà, aquesta nit, que serà llarga, esperaré impacient fins caure de son, com quan esperava als Reis Mags la nit prèvia a la seva arribada, de fet aquestes dues joies, la que sigui de les dues, és un present de Reis propi d'un genet de Drac.

Que bé, que bé, que bé, ser un genet de Drac.

Genets quin recorregut, concretament quin matí, quina tarda i quina cloenda de jornada, MTB, MTB, MTB.

4 comentaris:

  1. Tot això està molt bé i molt clar, el que no ens has possat mai o, jo no ho he sabut trobar, que una persona purista i perfeccionista com tú, no ens doni els pesos d'aquests cuadres tant "ben parits", ja sé que diràs que pesa poc, evidenment són rigides i SS, però per una persona que també està interesada amb el tema li fora inrteresant saber-ho, saps, un va agafant ànims i si un s'anima...., temps al temps, ara que ja no tinc Heckler, no sé de que fer-ne del dineral ingressat, a lo millor el tinc d'invertir en acer o en Ti,en SS o en 3x9, la cosa s'anima, es per això que m'agradaria que donessis una resposta a la meva pregunta, tant si ho saps en SS o en 3x9.

    ResponElimina
  2. Ah, per cert la vicious Monolith, es a dir la SS, es 29er?, la foto que penjes que és la que és, les rodes no són big wheels.
    Per la meva banda si em decanto, em tiro a la willitz, en acer,tot depen de la balança.

    ResponElimina
  3. Tagama22, fer si fem junts, té el sentit que ha de tenir tot, però tot. Si fem cada un per la pàgina que vol cada un, també té molt a favor, les dues opcions de recorregut, són el que ha de ser, 100% MTB.

    Per a mi fer 24Ore SOLO amb vosaltres com a Team, o fer equip amb el vostre Team, no té cap importància, són detalls menors, ser-hi junts sí que és important, aquest és el concepte que prima a la primera pàgina del meu llibre de MTB.

    Sé que impulso amb força, amb molta força, però és que les ganes de fer, i de fer-ho d'una manera que el to, sigui la del soroll dels Dracs rodant quilòmetre darrera quilòmetre de costat, amb el soroll dels genets, fruit de les seves converses pedalant, compartint el que sempre hem compartit, amistat i apreci entre nosaltres, ganes de fer, ganes de pedalar, d'escalar, de baixar, de caçar la roda dels ciclistes de carretera amb les nostres rodes gruixudes, són el que tenim i el que hem de retenir sempre, els propers atacs ja amb 29"?.

    El pes de la Vicious, no el tinc, es veu, no és que ho comparteixi inicialment, que una Vicious no es valora pel seu pes, si no per la seva condició de bici única, jo calculo que el quadre anirà pels 2,0-2,1 Kg.podria ser menys és triconificat, però va amb el BB amb "excèntrica" per tensar la cadena, i la forquilla sí que tinc la dada, 1,150 Kg. no verificada però. El conjunt anirà als 10 Kg. inicialment, després del primer cop a la faixa, anirà a un pes d'entre 9,2 i 9,5 Kg. en funció dels pneumàtics, però crec que finalment la Vicious és una bike de 9,8 Kg, perquè 100% rígida cal que seient i pneumàtics facin de coixí del que de ben segur serà una bike dura com el granit del replà de casa, dur i amb una primera presa de contacte freda i difícil de digerir, per amb el pas dels mesos, transformar-se en una cultura "VINT", que d'aquesta ja en parlarem.

    La Willits de Trail King, aquesta jo crec que ha de superar els 2 Kg. amb força, no sé amb quanta, però que ho fa de forma decidida jo diria que et puc dir que sí, i amb punteres desmuntables en lloc de BB amb excèntrica, podria ser que tingués una sorpresa agradabe i estés un xic per sota dels 2,1 Kg..
    En aquest cas motivat pel seu disseny del Top Tube corbat que prima per sobre del pes, tampoc és el més important. La forquilla de la Willits, no ho sé, soposo que entre el quilo, i el quilo dos cents.

    Tingues present , que Willits per a mi és titani, però seria una opció Willts Cromo, tot i així a mi la que m'agrada és la de la foto que t'he posat, si no, no vull una Willits, i Vicious, tot i que fa titani, per a mi Vicous és Reynolds 853, no sé si totes les tuberies de "ferro" del quadre són 856, he llegit diferents articles on es contradiuen.

    Així que Tagama22, amb Vicious, amb Willits, IF o Moots, o inclús Niner, o el que avui el matí pugui aterrar pel meu cap, o pel teu, sigui quin sigui el recorregut 29", el que per a mi, és, és que els que hi som, tenim el mateix diccionari, que cada un tria la pàgina que vol llegir, que creu amb convicció que és la seva, però que en llegir les pàgines dels altres, enten perfectament cada un dels pensaments, és així, i si no ho és, persegueix entendre el concepte que s'exposa, és a on som, espai de genets entre genets de Drac.

    ResponElimina
  4. Forquilles Willits:

    Type II, 845g.
    W.O.W, 975g.
    Unicrown, 975g.

    http://www.willitsbikes.com/Willits.html

    ResponElimina