Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 13, 2010

El temps, disposar d'ell, marca la diferència.


Qui té la clau, com ja he esmentat, no té temps, i en sonar el telèfon i veure que un genet vol la 29" SS, penso que els he deixat, com també he dit, KO, la Betty que escoltava, va dir el mateix ahir a la vesprada, "hauràs de fer tu".

En Colorado, diu que sí que faci, de fet abans que ell, en Ratrasse ja em va dir, "per on rodes tu sí que la veig", en NAOJ m'ha motivat el que més, ell també en vol una de 29" SS, i ara quedo jo.

Si tingués el pas decidit, ja ho hauria exposat, de ben segur, al foromtb, com al fòrumbtt, com aquí, sempre exposo on sóc, no a on no sóc.

Això és que fa que aquests espais funcionin, la tranparència, la prioritat d'aportar dades, de seguir el fil dels temes, de mirar de construir, que en el meu cas, no és res més que exposar què estic fent, perquè jo sempre contrueixo, fins i tot si he de desmuntar el que he muntat, estic construint, per avançar molts cops cal retrocedir primer, i hi ha cops que retrocedint t'oblides que ho estàs fent i fas que sigui el camí.

És on sóc, ja fa uns dies que sóc a aquest punt, de ben segur que si la Tallboy en size M, estés en estoc, ja estaria de camí cap a casa, era, és, una evolució, era, és , la 29" SS , una involució, de fet com molt bé diu el meu germà, "al final descobriràs la doble suspensió", és així segurament.

Però a diferència dels posts anteriors a aquest espai, els temes són els que són, ja no és un mono tema Ibis, que va estar més que bé el seu dia, ni LT, ni XC, ni Marató, no, és MTB, MTB, MTB.

Cal disposar de temps, fer-ho marca la distància, qui m'ha de portar EL TEMPLE a casa, ha de tenir el temps per fer-ho, sí, sí ja ho sé, a tothom li passa el mateix, es dediquen a una cosa, i quan la fan, no tenen temps per fer-la, a tothom no, i jo en dono fe.

Mira que és curiós això, jo ja li deia ahir, "al final l'hauré de vendre jo la 29" SS, però és que ets tu el proveïdor, no jo", però con molt bé deia la Betty, estan KO's, és un producte elitiste, i el dia a dia ocupa molt de temps, però molt, bé a mi certament que no. Truco per fer, i és on som, fent.

No sé si heu mirat la pàgina de les bosses d'Alaska, és que hi ha unes fotos interessants, o millor dit curioses, molt curioses.

Bé, un dia més, ja se sap, EL TEMPLE, no es va fer en un dia, això sí, jo porto picant pedra dia darrera dia. Això ho puc ben assegurar.

Demà un dia més, no pas el mateix que avui, no, no, ni de bon tros, cada dia pots aprendre coses noves, entre d'elles que cal ser encara més prudent, ho seré, molt més de ben segur.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Darrerament pasa una cosa curiosa en el meu PC, o potser a la meva pantalla no ho sé.
    Be el cas es que alguns caràcters de les intervencions apareixen en colors diferents de la resta del text, el curiós es que son caràcters sols, no un paraula sencera que potser voldria dir quelcom.
    Estic cercant un antivirus que elimini aquest efecte i deixi entendre el missatge ocult si es que existeix, però de moment no ho aconsegueixo i per tant segueixo amb aquest fenòmen i sense entendre el que vol dir.

    Es una mica estrany tot això!! Potser te a veure amb la indesició, que no es només amb la 29 SS i que també ho es amb el color.

    ResponElimina
  2. Ratrasse, si és per donar pistes abans de que la bike sigui presentada, en cas de que em decideixi, així tot tindrà encara més sentit, tots els colors indiquen coses, la Trail King seria blanca i del color del titani, la Mooto-X UNO, colr titani amb les lletres de Moots en blanc, el Temple està clar no?.

    No ho sé, et puc garantir que els colors, són això per donar com molt bé deies, i que coincideixo 100% amb tu, donar "vidilla".

    No té més, ni cap més sentit.

    La meva darrera intervenció mira de donar encara més dades, més infomació. Avui però molts canvis, molts, i molta més informació, més bones noticies, totes, però totes millors que les d'ahir.

    És pel color també, perquè amb color tot té més sentit.

    I Ratrasse, no, no en cap cas, la indecisió no té res a veure amb el color, la indecisió, és perquè és un concepte complexe, 29" ja ho és 29 " i SS, bé no hi ha marxa enrera, si és SS, no hi ha 3x9, i també perquè hi han moltes altres opcions 29" SS, avui a sobre de la taula. El color res té a veure amb la indecisió, en cap cas.

    ResponElimina