Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 31, 2010

Bicis que cal tenir

Bé nois, aquestes son les bicis que cal tenir.No cal sfrgir res més, oi?

Apa doncs...a comprar!







13 comentaris:

  1. Totes les bikes que has posat són bikes que poden omplir les necessitats més extremes de molts i molts bikers, de ben segur.

    Però la que podria ser la candidata per satisfer el que cerques potser no l'has posada.

    Més suau encara a l'hora d'afrontar els impactes secs, més ràpida en trams oberts i baixades a camp obert, i per veure si seria més àgil en zones tècniques amb una geometria similar a la Rigor de 26" pel fet de ser 29".

    De les que poses per a mi, Willits o YBB amb modificacions importants, Nomad, i Durance o Ibis, la resta són bones bikes, però la bike?.

    La Trail KIng seria el somni, és cert, però com molt bé dius tenir-les totes, un somni. També és un detall a remarcar que de les 14, 5 són novetats, la resta ja tenen els seus anys a sobre...

    He de dir també que la PIVOT 429, sé que t'agrada molt, i clar podria ser el teu punt feble, la COVE en blau pastel, té també molts punts, la Nomad, un clàssic, la Ibis Mojo Carbon, que puc dir, i així seguiríem una per una.

    Però i si com exposa en Clooney, i si a la motxilla n'has de portar una i prou, quina seria la que vindria a casa, únicament una bike, quina seria Colorado?.

    ResponElimina
  2. I already did my choice more than 2 years ago....IBIS MOJO !!!!

    ResponElimina
  3. En la Niner han fet un treball de decoracio increible,les altres doncs genials,la Pivot tambe m´agrada molt,a la tenda en tenim de pivots y estan molt ben fetes,ademes funciona be.


    dew

    ResponElimina
  4. Ara a la tarda, la Willits i la Intense, segur que vindrien a casa, segur. És que entre la foto de la Intense i el pensar amb la d'en Ritrasse, fa que sigui una bike que no pot quedar-se fora de casa, i què dir de la Willits, siguem realistes, la Ibis, com molt bé diu en Xavi, única, i la PIVOT, com molt bé diu en Jaume, benvingut a aquest espai, és una bike que guanya per diferència a tots el comparatius als EEUU, i que en foto és una bike curiosa, però en viu és molt i molt maca, però Colorado, recorda, un sola a la motxilla, quina tries?.

    ResponElimina
  5. Caram Colorado, això si que és una bona selecció de bicicletes, jo havent vist i provat unes quantes de les que hi ha aquí, ara com ara, descartant la niner per qüestions obvies, escolliria la Turner sultan, amb dw-link i 29" pot esser una màquina perfecte i per que no dir-ho, exclusiva.

    No acabo de veure-hi la specilized, molt bona màquina imagino, però...

    Per cert Jaume si has provat la Pivot, podries dir-nos que tal?, en el nostre grup hi ha qui diu que pedala millor que la Santa Cruz blur LT.

    ResponElimina
  6. Estimat Colorado,
    Per molt que miro i remiro aquest ventall de possibilitats que ens has exposat, no veig la YETI AS-R, aiaiaiiiiiiiiii!!!!!

    ResponElimina
  7. Colorado1/2/10 0:58

    Ritrasse, jo ja vaig probar una Pivot Mach 4 i funciona perfectament.No necesita de propedal i es superrigida.

    M´agradaria molt tornar-la aprobar i qui sap si encarregar una 429.El distribuidor de Pivot només té bicis de 26", així que si vull la 429 me l´haurà de demanar expressament per a mi.

    L´únic inconvenient de les Pivot es el pes.Crec recordar que el Mach 4 pesa al voltant dels 2.700grs que tractant-se d´una bici de rally...es un pes desorbitat.

    La Turner es cosina de la Pivot, inclús sino recordo malament pesa 50 grs més!!!

    Ufffff...QUIN MAL DE CAP!

    Betty...NO TORNARÉ A TENIR YETI!
    La Pivot funciona molt millor!

    ResponElimina
  8. Betty, tampoc hi ha la Superlight, i mira "que va bé la Superlight", i taronjada podria ser la seva bike, però l'ASR-SL de 2,140 Kg. del 2008, que era la seva bike, amb aquest pes no el va deixar satisfet, fet que fa que després de rodar amb la del 2009, pogués comparar, 2008 amb 2009, i la seva conclusió va ser clara, la del 2008 va millor, menys interactiva, en conjunt és més eficient, Betty la teva és 2008, la meva 2009.

    Si bé és cert que el pivot virtual de la PIVOT és més eficient que el "monopivot progressiu?" de la Yeti, també ho és que la Pivot amb aquests 2,7 Kg. pesa més molt més que la Yeti, més de mig Kg. que la Yeti, fet que també cal tenir present.

    Betty, la Yeti ASR-SL del 2008, és la darrera d'una saga d'alumini, amb una geometria concreta, radical, similar a la Superlight, amb angles favorables a l'escalada i molt exigents a les baixades, però perfectes per zones sinuoses i molt i molt tècniques, també és veritat que no és la millor geometria a baixades a camp obert. Però recorda com vas baixar a la sortida de la Cerdanya, direcció al restaurant argentí, molt i molt ràpida fet que fa que tot sigui relatiu.

    Haurem de fer una llista de les nostres candidates, de quines bikes tindriem al patí de casa si la motxilla fos molt i molt grossa.

    ResponElimina
  9. Lagranevasio estimat, m'aclapara el vostre coneixement de cadascuna de les màquines exposades. Jo només puc dir que la confiança adquirida pedalant amb la YETI ASR augmenta sortida darrera sortida, cada vegada la trobo més meva, gràcies a la seva geometria sí, però també perquè tu ets dediques minuciosament a posar-me-la a punt, i se'm fa impensable imaginar-me pedalant amb qualsevol altra bike que no sigui la meva YETI ASR, bé sí, la YETI ARC però no és ni de bon tros el mateix.
    En aquesta motxilla, abans de posar-hi cap
    bike tinc ben clar que t'hi posaria a tu, amb
    tu sé que pedalar sigui amb la bike que sigui és possible, mentre hi hagi ganes, i d'aquestes ara per ara, ens en sobren!

    Colorado, a veure si anem acotant la selecció, perquè entenc que aquest llistat de bikes "que cal tenir" no l'has fet per a nosaltres, si no per poder triar tu. Si em dónes permís per opinar, bé no cal, t'ho dic; tu ets home MOOTO-X YBB!!!

    ResponElimina
  10. Lagranevasio, realment la Yeti ASR del 2008 ha estat la millor doble que he tingut mai.Funcionaba perfectament, pero la del 2009 no sé el motiu...PERO NO!

    Com pot ser això?Teóricament cada any les bicis haurien de ser millors, no?

    Mateix cuadro, mateix color,...pero diferent amortiguador!!!

    De totes maneres, ja saps que a mi les ASR no m´han agradat mai (desde el punt de vista estétic)!

    Lagranevasio, perque no cambies el cuadro del teu germà pel teu?

    AQUESTA ES LA JUGADA!!!

    Al teu germà segur que li agrada més la 2009 (a ell li agrada que es mogui la suspensió) que la del 2008

    ResponElimina
  11. Doncs pel que a mi respecte, la JUGADA està en vendre'm tota la xatarra que tinc dins el garatge i anar a encarregar una MOOTO en 26" i la Willitz.

    Totes les altres són GRANS noms dins el MTB però els hi falta quelcom.

    Colorado: com pots dir que t'agafaries la PIVOT 429, per a mi, no es la bike, es un projecte de bike, és una opinió.

    ResponElimina
  12. Tagama22 hem de parlar ja, si penses així amb la Willits amb punteres, tenim les dues bikes en una sola, és així, la millor bike pels millors genets de Drac.

    Colorado, jo he de dir que a mi l'ASR 2003, ver la 2009, no sé molt bé el què, ni el com, però la 2003 va molt bé amb un RP2, la 2009 va molt bé amb el RP23, molt, però que molt bé, amb les dues he fet Roc d'Azur i amb la 2009 Guilleries, i he de dir que és una gran bike, millor que la 2008, he de dir que no, perquè tu ho tens claríssim, i a mi ja m'està bé, vers la 2003?, són bikes similars però també molt i molt diferents si les analitzes al detall, la pipa de direcció es el principal motiou penso, 70º/71º la 2003, crec recordar, i 69º la 2009.

    Les diferències amb el Fox RP23 2008 i el del 2009?. Pel que esmentes té més plataforma el del 2008.

    Tagama22, Willits, Willits, Willits, si per a tu, o pels dos no ho sé, jo avui soc Vicious, Willits no contesta, is i no contesta, la bike es Moots Mooto-X 2x9 amb punteres desmuntbles per a vosaltres, jo avui SS, però si parlem perquè no, en Colorado no s'apuntarà a una bike per a tres genets, per tant la Moots per a ell, que és un home Moots, la Willits, fent que aquest home s'activi, i si ha de ser també per a mi, cal parlar-ne, perquè jo avui soc com et dic Vicious-Vicious-Vicious!!!.

    ResponElimina
  13. Quina intervenció i quants comentaris, de bikers, entre bikers, mtb, mtb, mtb.

    Per un dies vàrem gaudir dels millors, bikes, bikes, bikes.

    Ara passats els mesos, de 12/10, i tant, JJ a la vista, i no la veig a la llista.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina