Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 18, 2010

New bike time!

We have a scheme in work called cycle to work. We buy a bike but the company funds it. Then through salary sacrifice we pay it off every month for 1 year. The benifits from this is we pay before we are taxed saving around 40% The downside is we have a limit for £1000. We can pay the rest up front and still avail of the saving on the £1000.

In March I will be doing this. I am looking at an all mountain machine. I am setting myself £3000 limit. If I get the right deal will go a bit more for a better bike. First on the list is the Trek Remedy 8. I could always sell my other bikes and go Carbon 9.8. What is your thoughts on the Remedy 9.8? Is there better bikes for the same or less money? It is a lot of money for a bike so I want to be sure. I love the Treks as I said before so it will take some convincing to take me away from them. Help an Amigo make the big choice.

6 comentaris:

  1. Michael,

    Great formula, as on this way you can afford bikes that maybe will never be in your budget. The best is that as you said, is before taxes, so then is even more interesting.

    Saludos

    ResponElimina
  2. Entenc que la bike que mires, és una molt bone bike.

    Trek anava bé en el seu camí dins del MTB, avui, els darrers dos anys encara ha millorat i molt, el nivell de tota la gama de les seves bikes.

    No hi ha una Trek que no funcioni, i tampoc hi ha una Trek que no sigui de la seva gama per sota de les tres millors del podi, i sempre els darrers tres anys la seva puntuació, és de o bé la millor equipada o bé de les millors, el funcionament d'aquestes sempre és al llindar de la perfecció.

    I no sempre ha estat així, les noves Remedy escalen dignament i baixant, simulen el planejar d'un vol sense motor, això i que tu t'identifiques amb la marca, fa que l'elecció sigui clara.

    I he de dir que no diria el mateix amb totes les marques, però la millora de la marca els darrers temps, fa difícil que erris amb la tava elecció.

    Si fas el pas, podrem coincidir, Superlight vs Remedy a Catalunya properament?. I si no el fas, motiu de més per coincidir pedalant, i podrem debatir sobre l tema rodant pel Vallès Oriental o pel Maresme.

    ResponElimina
  3. Another bike that has just been thrown into the equation is the Lapierre Spicy 516. The Trek is only 150mm All round. The Spicy is 160mm and has the Talas 36's v the Treks 32's Gets a 9/10 in MBUK for an all-mountain bike. What to do? What to do? The Trek is £3750 the Lapierre is £3199 I may be able to do a deal for discount on either but not sure as to how much.

    ResponElimina
  4. Michael, si la bike que t'agrada és la Trek, miraràs moltes bikes, i si n'agafes una que no sigui la Trek, sempre pensaràs i si hagués agafat la Trek, tingues present la garantia, de per vida a la Trek, crec recordar? i la Laoierre?.

    La Lapierre és un avió, menys sensible al impactes petits que la Trek, respece als grossos, no ho sé, la Trek amb 150 mm. , l'any passat crec que portava 160 mm. i la Lapierre interfereix menys amb la pedalada pujant que la Trek, , en pla no ho sé tampoc si va milllor o no.

    La Lapierre té uns detalls propis de les millors marques, i la relació preu qualitat és de les millors, però Michael, no és una Trek,

    No és una elecció fàcil, en cap cas, dues bikes les que et mires de 10/10, de ben segur.

    Com deia en Xavi i en Colorado, la que t'agradi més, i tingues present el tema garanties, és important.

    No sé que diuen la resta de genets, aquí som tots molt Santa Cruz i ara mateix la Blurt LT2 i la Nomad estan en propomoció. Et poso link de la pàgina en qüestió.

    http://www.ltmracing.com/productos/santacruz/santacruz.htm

    I ja no et dic la Heckler que té un preu impossible d'entendre per les prestacions i fiabilitat que té.

    ResponElimina
  5. Wise words. I think the trek is the bike for me. Will let you know my final choice closer to the time. I want to take a test spin and make sure.

    ResponElimina
  6. Michael si pots anar a una Demo, millor que millor, aleshores sí que la decisió serà encar més encertada, de ben segur.

    És que a on som nosaltes no és fàcil poder comparar a camp cada bike que volem, de fet no recordo que capd e les bikes que tinc, abans de comprar-la el criteri vingués per decidir després e rodar-hi, mai.

    Ets afortunat de poder comparar, i poder rodar-hi previament per després poder decidir quin serà el teu Drac.

    ResponElimina