Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 30, 2010

Vídeo viciós.


És un vídeo SS, on queda clar que muntar i desmuntar les bikes és la moneda del dia a dia...


Xavi és clavada a la que has de tenir tu, Niner Carbon Air 9, amb la forquilla de carboni, i SS!!!.

Menys de 8 Kg., 7,956 Kg. exactament.

5 comentaris:

  1. For the moment, no way to acces to the video....and a nice -9 ºC outside, with snow and ice....I think no road bike nor mtb today !!!!

    ResponElimina
  2. -9ºC.!!!, Xavi jo a 19º a casa i tinc fred, esperant a recuperar-me del d'aquesta recaiguda del refredat. Les ganes de sortir amb la SS, i amb la Superlight, bé millor no les poso a aquest espai.

    Xavi, happy trails.

    ResponElimina
  3. Oriol is playing Ice Hockey in the backyard...no more words necessary

    ResponElimina
  4. "The Vicious is the tip of the iceberg, and the possible end of the ice age ..."

    No ho sé, ides i dies llegint intervencions de detractors i de defensors de les 29" SS, i he de dir que el fet de tenir-ne una no fa que el bosc no em deixio veure l'horitzó, fet que fa que quan miro la Superlight pensi, " que bé que va la Superlight", sí, sí, ja ho sé, que ho he dit molts i molts de cops, també sé que aquest espai sense les nostres afirmacions, sense les nostres propostes no seria el que és, espai de genets de Drac.

    Després us exposaré una reflexió que he fet, després de llegir una intervenció d'un biker del perquè 29" i SS a un post de 29" SS, que m'ha portat a rememorar la darrera pujada al Puigmal amb en Colorado i inevitablement a la pujada amb tu Xavi, sí, sí la de després del dinar al restaurant argentí, la recordes, a que sí?.

    Bé, ja la posaré, va de vol d'un Drac SSilenciós d'aquest Drac SSilenciós d'ales de 29", que resta aturat al Mirador del Drac.

    ResponElimina
  5. I remember someone having lower problems...and I was just wondering when we will reach the hill, hill, maybe a high pic.

    ResponElimina