Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 27, 2010

Vicious, Vicious, Vicious.



A les darreres fotos que he posat de la presentació de la Vicious, i després de parlar amb en Ratrasse, he decidit posar la part de més pendent de la The Motivator SS, que també té la seva part bona, i és que després d'una bona sortida a Bordils no falta mai o bé la Coca Cola Made in Colorado, o bé la cervesa del país, diverses sempre, perquè en Tagama22, és un anfitrió com pocs.

Ara amb l'entrada de la Vicious això agafa encara més motivació, com en MQL a les 24Ore, no sé jo si la hidratació vindrà donada per aquí.

4 comentaris:

  1. HAHA! That is brilliant. Handy for a cold one on a long ride.

    ResponElimina
  2. Benvolgut company, es clar que la Vicius és la teva bike, ara per tal de fer el que vols expresar en la fotografia, caldrà comprar una nevereta d'aquelles tipus camping, penjar.la al davant i quan uns quants haguem arribat al cim del pic que no ens podem imaginar, esperarem a que arribi, si si, dic esperarem doncs veig dificil en aquests moments que ens puguis seguir, doncs el que et deia, esperarem a que arribis per tal d'obrir les ampolles de liquid de color d'or que portaràs dins, Frikisme total però quines jornades ens esperen.
    Es clar que lo teu serà SS, es clar a hores d'ara que el nostre grup no se'n parla, ni tampoc se'n vol parlar, bé de fet ahir amb en Ratrasse, quan varem coronar una pujedeta varem dir que el SS no era per nosaltres, dic una pujedeta doncs els pendents eren del 29%, llavors jo reflexionan aquesta nit m'ha aparegut la visió del SS hi ho he vist clar, quan vingui en Lagranevasió serem SS, per que no?, si senyor serem SEMPRE SOLIDARIS, es a dir SS, i t'esperarem, o no, però ho serem.

    Ara per ara, la questió és que el 29er està a l'espera de no sé qui arribi dels USA, que complicat s'està tornant tot.

    En Ritrasse i el Brother ho tenen força clar i pel que sembla també m'enrederan en uns grans canvis a fer si tot el que hauria de tirar endevant ho fa, temps al temps, tampoc molt que si es refreda....

    Com que no ens veiem ja que estàs en el mes de descans forçat, espero doncs que et recuperis i puguis començar a rodar amb aquest magnific missil viciós que ens a les teves cames, el que si està a hores d'ara es que ens veurem el proper dia 12 si no és abans i serà aquest dia on en un SANT SOPAR possarem la VICIUS al mig de la taula per que ens seerveixi d'obridor de les ampolles, es dir de cenre de taula, ah no que no serveix per això, de fet ets gran, únic i valent, per això tens una MTB única i viciosa, que no ti tornis tú.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  3. La teva proposta ja em va bé, tot i que no ho havia pensat així.

    Jo tinc un bon amic que quan sortiem portava les Coca Coles fredes, dins de la motxilla embolicades amb paper de plata, sí, sí, duia les nostres també, i un piló de xocolatines, però moltes, era un clàssic.

    La Vicious pot ser que sigui la bike?, amb roda 29", SS, miro de pensar que no, un sol pinyó fa que les coses es posin difícils per poder pensar així, però i sempre hi ha un però, podria ser que amb un 32-19 ó un 32-20, fos una bike per a poder fer moltes sortides, no hem d'oblidar que a més és 100% rígida, així que els obstacles hi són tots perquè no sigui la bike.

    Jo ara mirant de que els components siguin el més lleugers possibles, sense comprometre la comoditat que té ara, és a dir pneumàtics i seient, dos temes que miro de respectar, els primers però haurien de pasar a ser 2,1 ó 2,2, proporcionalment més estrets als WTB de 2,3.

    Ja us vaig exposar que vaig gripar els WTB amb les baines del quadre, i he de mirar que tot i que pot anar amb 2,3, el més prudent seria que el pneumàtics siguin un xic més estrets.

    El tema Tubeless, és perquè el WTB presenta una esguinçada al lateral, tapada pel líquid, però ja és una advertència que no he de deixar passar.

    Sí, sí i tant que és una aturada forçada, ganes de pedalar totes, prudència a tornar-hi també, que estic més que aburrit de restar aturat, entre refredat i refredat, tens molta estona per pensar, i aquests pensaments ara diuen que he de restar aturat.

    ResponElimina