Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 16, 2010

I si no sempre ens quedarà la 36".




El tema 29" crec que el grup, hem anat caminant fins a ser-hi a prop, ara 3x9 ó 1x1, bé ja és un recorregut més específic dins d'un concepte que essent proper per ser les dues de 29", són llunyanes perquè ser a una mateixa escena fent el mateix paper, no és viable, però en resum són les dues 29", oi que sí, si no sempre tindrem la possibilitat de passar del 29" i anar directament a les de 36". On queda clar que 26"-29"-36" són més o menys del mateix tamany...

Mentre de la reflexió crec prudent que els dies posin les coses al seu lloc, si en el meu cas vaig per 1x1, sense possibilitat de 1x10, sempre tinc encara la Superlight, i bé, si a les rectes marxeu també és cert, que no anem sobrats amb les de 26", vull dir que res està escrit on digui "no sortides 26"-29"", així que no cal pensar en gris si no en verd.

Tenir aclarit el tema Trail King estaria bé, per poder definir recorregut, ahir entenc que les Niner ja les vareu poder recollir com a DEMO, o veure en directe, així que ja direu què heu vist, i què heu pensat del que heu vist i quines sensacions teniu.

1 comentari:

  1. Avui ja van dues vegades que he llegit missatges canviants.
    Cal ser conscients de que una cosa es modificar ana coma o una paraula dins d'una aportació o explicació i un altre de diferent es la de afegir-hi paragrafs sencers.
    Crec que es millor fer una nova entrada aclarint un punt si cal, pero quan ja he llegit una cosa trobar-ne una de diferent a mi particular met em fot i molt, ja que al final ja no se si m'imagino les coses o aquestes son reals.
    Crec que s'ha de millorar en aquest punt, si no la cosa no es seria, no podem confiar ni en el que està escrit.

    ResponElimina