Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 01, 2014

1er dia del darrer mes d'aquest any 2014

MTB, MTB, MTB.


Des del Mirador del Drac dies de molt Single Speed.

Avui a 18ºC a tocar de quarts de dues de la tarda, a 18ºC OMG, equipats amb un MIX estiu, calçat, mitjons, tèrmica, i guants, tardor, jaqueta Active Shell, la Xenon, culot pirata de tardor, protector de cara i coll, gorra Spok, i per pluja, el pantaló curt Madison Waterproof. 

Equipats pensant que la pluja seria en part la reina de la festa, i dic en part pensant que seria una pluja fina intermitent, i per tant la Gore AS aguantaria, el pirata protegit pel pantaló Waterproof també, i segurament el calçat d'estiu no, ni els guants d'estiu, és a dir preparats per arribar a casa molls de peus i mans. 


No ha sigut així, ni una gota d'aquesta pluja prevista, ni una, i la temperatura dos graus menys que la de casa, sí, sí, desembre i la temperatura és un present que encara no gaudeixo prou, l'hauria de gaudir més, a cada instant, perquè vindrà el fred, i tant, i tant. 

Sense eines, sense coincidències, sense incidències remarcables, fora de no poder fer exactament el Drac per les obres que estan fent a la riera de Llavaneres cap a Santa Mònica, que comporta fer una volta diferent. Anem sense masses contemplacions perquè no tenim tot el temps que voldríem, sí molt, mai tot el que volem, per això perquè al mig dia tenim el temps que tenim per dinar, si hi ha un tall al mig del Drac canviem ruta i demà serà un altre dia, oh yeaaaaah!

Amb llums, apagats, sense menjar, amb aigua, sense beure. 

Un Vol sense trenc d'alba, un Vol sense Fades, sense  cavallers, un Vol diferent


Ara veient com marxa la llum, veient com la foscor de la primera jornada de tardor de desembre posa un primer fi a l'estadi de la llum, mtb, mtb, mtb, demà compartim el segon?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada