Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de desembre 29, 2014

Per sota de 10

De les deu hores, de fet fins i tot per sota de nou, a  dalt de la bike, no fora de casa.

Equipats més radicals, jo d'estreno amb la jaqueta Alp-X de Gore, la GT AS, amb la tèrmica de Pearl Izumi de màniga llarga, guants Alp-X amb canell llarg de Gore, doble protector de cara i coll, gorret Assos, culot Mavic Echappée, mitjons Endura d'hivern, i botes Lake MX140. El fred aquest cop important, als peus, no insoportable, sí molest, he d'entendre que no tinc la jaqueta apropiada pel fred.


Un dia emocionant de bike, fred, molt marcat per un vent glaçat, crec, vull dir per a mi molt fred, no el més fred, sí molt fred. Per menjar llaminadures, pa i xocolata, per veure, quasi res, vull dir molt poca aigua :-( llums, a partir de les darreres quatre hores. Eines, cap, sí les de la Betty, aquestes sempre, ella no porta càmara de recanvi, i per tant a la bossa sota seient hi porta les eines. Ahir també les específiques per tensar la cadena, temperatures d'inici a 15°C, i les darreres quatre hores per sota de 6°C, la sensació al vespre pel vent jo diria que entre els dos i els tres graus.

La tornada a partir de les sis de la tarda des de Blanes, viva, molt, pel fet de notar com cada part del cos té ganes de refredar-se, una qüestió vital, no aturar-nos, rodar, rodar i rodar, per general calor constantment.


Entre cavallers, no entre Fades, tot i rodant hores de nit, no sé perquè però sense elles. 

Teníem un objectiu, i no el vàrem assolir, i quina sensació més bona, OMG. Nosaltres ahir estàvem cansats de passar fredor, no fred, sí tensió en ser entre ell. No passa res, rodar amb fred requereix de ser-hi, d'insistir, o sigui, no és per a nosaltres :-)

Sí ja ho sé, un tema repetit, el fred, bé, com la bike, com els Dracs, tots són protagonistes a The Great Escape MTB.

Fa un dia sensacional, avui però no hi ha Vol, no diré desànim, si no necessitat d'això, sense Vol, tinc motius avui, i tant, i el remei vindrà com a resposta demà, i podria ser que també demà passat, oh yeaaaah!

Aquests dies després dels Vols, a on no dinem, sí que anem consumint aliments en marxa, un cop propers a casa, comprem pa, i un cop al niu fem uns festivals de sopars, entre o bé un bon vi, o bé com aquests darrers dos dies, un bon Cava. Per postres fem gala de clàssics d'aquestes dates, torrons, neules, i polvorons, i tant, i tant.

Quin vent que fa ara mentre  escric aquesta aportació, són quarts de quatre de la tarda de dilluns, ja he dinat, ara toca un bon cafè, OMG

Des del Mirador del Drac, deixant enrere les Fades, i no passa res, tot roda, i per tant tot torna, o no, o no, i no passarà res.

Fem un cafè?

Tinc una proposta llarguíssima d'equipaments nous d'estiu, de primavera també, aquests últims complements, i un possible canvi important de concepte d'equipament, veurem, veurem. Els canvis primer comporten de més feina, i d'una inversió més alta, sí, però de funcionar com les Xenon AS tot roda més, i millor, molt millor. 

Si faig un primer pas ja us ho exposaré, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada