Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 30, 2014

Sensació per sota de 0°C

Avui de ser, test nou, per veure si cal fer venir una jaqueta d'hivern, o no.  Avui portaré tèrmica de Merino sense mànigues Rapha, mallot Castelli, i jaqueta Alp-X GT AS de Gore, la resta com sempre, culot Echappée de Mavic, mitjons Endura d'hivern, botes Lake MX140, doble protector de cara i coll, gorret Assos, guants Alp-X de canell llarg, i no portaré recanvi de guants, sí portaré la gorra Spok.


Si no funciona, la vinguda d'una jaqueta d'hivern específica, no GT, no AS, serà el proper pas. 

MTB, MTB, MTB.

Penso en una jaqueta nova d'hivern, sí, per evitar de fer venir unes botes noves, botes? sí, sí, jo estic passant fredor als peus, i crec que està motivat perquè no vaig prou ben abrigat de cos, si amb una jaqueta que abrigui més, fins i tot amb una millor tèrmica, fins i tot amb un mallot a sota de la jaqueta no aconsegueixo deixar de passar fredor als peus, aleshores vindran unes botes noves d'hivern. He millorat molt, no estic passant fred, ni a cos, ni a mans, ni a peus, no, no estic passant fred als peus, si no fredor, diferència? que no em fan un mal insoportable els peus pel fred, únicament em molesta i molt rodar just a la barrera de passar dolor als peus, això és així des de l'anada a Dosrius per corriols de fa unes setmanes, és a dir amb l'arribada dels primers freds de l'hivern. Fa uns anys no molts, ja patia a aquestes dates dolor a mans i a peus sempre, ara no, bé, fins a data d'avui, crec que per la millora feta aquests darrers hiverns dels equipaments, des del 2010 cada vegada hem passat menys calamitats rodant amb fred. Fins i tot puc dir que ja fa temps que la barrera dels 8°C com a límit inferior per sortir en bike no existeix, i el límit ara el tenim entre entre els 0°C i els 5°C que per ser al Maresme, si no insistim en les rieres fora del pas obligat, ens permet rodar molt cada dia. 

Des del Mirador del Drac, fent temps, i valorant quina ruta fer avui, clar que yes?

Comento el tema de les tèrmiques, perquè actualment funciono amb sis tèrmiques, tres de diferents gruixos de màniga llarga, dues sense mànigues, també de diferents densitats, i una de màniga curta, han de venir dues tèrmiques més sense mànigues, i una més de màniga curta, mínim. Les que utilitzo més al Maresme, les dues darreres, és a dir, màniga curta, i sense mànigues, i fins i tot per sota dels 5°C el recurs fins avui per a mi al Maresme passa abans per un mallot a sota de la jaqueta que no pas per tèrmiques més denses, per tant directes ara per ara cap a les tèrmiques que més utilitzo, aquestes tèrmiques vindran durant el gener, dins d'una llista important d'equipaments de primavera i estiu. 

Cal pensar que sortint entre quatre i set vegades per setmana el tema de les tèrmiques, com culots, mitjons, i protectors de coll i cara tenen una rotació notable. 

Ha de ser per gener que vinguin perquè després no hi haurà ni temps per cercar-les ni més recursos per a millores d'equipaments, i tots els esforços aniran dirigits a la logística dels grans Vols, a partir de febrer ja sempre a dalt de la Nau Insígnia, de fer-se aquesta definitivament realitat. 

De no tenir-la encara a punt, la Nau vull dir, els objectius seran els mateixos, amb la diferència que no portarem el paraigua de la Nau, sí el paraigua, perquè és el mateix, canvia únicament el nom d'aquest, ara anem sense, amb la Nau anirem amb :-)

Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada