Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 27, 2014

Mirant de

Perquè el fred d'ahir pesa, i com pesa, OMG.


Avui molt i molt prudents, pesa també, desembre i gener no siguis matiner, i tant, i tant. Però la proposta per avui és emotiva, sí, sumadora, sí, i ajudaria, de ser, a aconseguir recuperar la mitja de quilòmetres dia per un cop entrem al dia a dia no haver de fer masses invents, tot i que no podrem respectar fem el què fem no llevar-nos molt abans del trenc d'alba, pel fet que per fer 70 Km dia a casa requereix de mínim 5 hores, seguides no les disposem, per tant, matinades, migdies o vespres, caldran per fer la Festive 500.


Avui, de ser, l'equipament serà més radical, i la tèrmica serà, la tèrmica, màniga llarga, sintètica, no Merino, la resta poc puc millorar, la sensació de fred serà sempre de zero a quatre graus, per tant avui toca portar els millors equipaments, per què ahir no? perquè no anàvem prou mentalitzats, som de climes templats, modelats per on vivim ara, perquè ni a Vallromanes ni a Sant Celoni tenim aquest clima de SV.


Des del Mirador del Drac, esperant, esperant a repetir no espais sí trams similars com els de la tornada des del Fòrum d'ahir a la tarda fins al vespre. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada