Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 23, 2014

Ruta fora de casa

Avui per una excepcionalitat Vol d'anada i prou, i una tornada amb la June, mtb, mtb, mtb.


Un migdia llarg a on a mig camí havíem de coincidir tres bikers, finalment sortida amb l'Oriol, zona Maresme, zona Vallès Oriental. El tercer biker en Miki a partir de demà ja tindrem oportunitat de coincidir al proper Vol. 


Entre pistes, entre corriols, sempre gaudint d'una bona aventura. 


Avui sí que he menjat, mig entrepà vegetal, mig entrepà de tonyina, dos plàtans, dues mandarines, per beure, cola, cafè i aigua del bidó. Cal pensar que el dinar és el què us exposo, vull dir per a una sortida de menys de 50 Km sembla molt, no és el cas, o sí, i no passa res.


Una sortida condicionada pel destí, certament, certament, i a on mentre hi érem les dues bikes han funcionat sempre perfectes. Quins corriols, tots sensacionals, novetats per a mi, proposades per l'Oriol, i velles per a ell. 


Equipat  per 14°C de tardor-hivern, únicament portava guants Hirzl d'estiu, a la bossa del darrera de la jaqueta Xenon AS hi portava el segon joc de guants, els Alp-X de canell curt, culot Mavic Echappée, tèrmica Endura de Merino de màniga curta, mitjons Endura d'hivern, botes Lake MX140, tapa coll i cara, i gorra Spok.

Cap incidència, amb Powerled el darrer quart d'hora. Sense eines, amb manxa, a la bossa del darrera hi portava també, tres mandarines, dos plàtans, la bateria de recanvi per a tres càrregues complertes de mòbil, la manxa i el segon joc de guants.

Ara proper, un xic més proper a la matinada de demà a on s'imposa ritme Festive 500. 

MTB, MTB, MTB. 

Per sort dijous entrem a terreny festiu, i podrem de ser fer uns fila llarga de quilòmetres, mínim de poder ser 500 Km. a 8 dies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada