Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 27, 2014

Després, OMG

Començo i acabo pel final, senzill, un rodar per rodar dins de les millors sensacions que si no es veuen interrompudes als propers mesos, tindrem un 2015 brillant pel què fa a Vols.


Avui  a tocar de l'una del mig dia inici de la jornada Festive 500, mitja hora abans que l'any passat crec recordar que em comentava la Reina, omg, ara, avui anàvem amb part del bo i millor dels nostres equipaments d'hivern per mirar d'evitar passar fred a tocar de sensacions de temperatura de 0°C, marcant els termòmetres sempre per sobre dels 5°C, però un vent insistent i fred feia la seva feina, la de fer-nos gaudir d'una jornada de bike 100% d'hivern, i tant, i tant. 


Començo i acabo la breu crònica pel final, quina arribada de les Fades, omg, omg, omg


Els frens ara, com van ara els frens, per favor, discs nets, ferodes impecables, i com torna a frenar la Vicious, renoi, renoi, renoi.

Equipat, culot Pearl Izumi per temperatures aprox. entre -5°C i per sota de 10°C, tot i que jo diria que ara per la talla un xic gran no serviria per sota dels 0°C, perquè em fa bosses, mitjons Endura d'hivern, botes Lake MX140, que jo diria que tampoc fan bé la seva feina, protegir-me del fred quan no tinc fred al cos, tèrmica Pearl Izumi de màniga llarga per la mateixa franja que el culot, i que li passa com el culot, massa, ara una talla massa gran, o aquesta crec que dues, jaqueta Xenon AS, guants Alp-X canell llarg, de Gore, a on per l'ús continuat el darrer hivern han perdut part de la seva protecció pel fred, el segon joc Waterproof d'Endura a la bossa de la jaqueta, doble protector de cara i coll, gorret Assos, gorra Spok també amb els guants de recavi.

Cap incidència, cap coincidència, amb aigua, sense veure, menjar, llaminadures, pa i xocolata, eines, cap, manxa sí, llums a partir de les darreres tres hores. 


Quin vent que feia, que sense ser fort era motiu de rodar hores, moltes, sota una incomoditat permanent, el remei, no deixar de rodar, menjant fins i tot, i així mirar de mantenir el fràgil equilibri tèrmodinàmic d'avui.

MTB, MTB, MTB.

Des del Mirador del Drac, esperant a demà, pronòstics rars em frenen a pensar més, no a esperar però a repetir aventura, millor dit a incrementar-la un 40%, cal, cal. Hem de passar de les 7 hores a les 10, de ser, de ser. 

Per demà, de ser, aniré equipat encara de manera més radical, tèrmica més densa, i la jaqueta vindrà la Fusion AS, la resta com avui, clar que yes!

Vaig a començar a seleccionar un equip nou de cap a peus més eficient pel què fa a protecció del fred a la barrera dels 0°C, després la Fat? no, no, és broma, aquest és un tema XP. Després que ell obri la porta, nosaltres mirarem :-)

Oh yeaaaaaah!

1 comentari: