Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de desembre 31, 2014

Darrer dia Festive 500

Darrer dia de l'any a dalt dels Dracs, ara tocarà seguir, sí, com sempre, omg, seguirem a dalt, dels Vols, a dins de The Great Escape MTB,  que mentre el temps passa va agafant sempre poc a poc més  pes, i més pes, omg, omg, perquè aquest espai va lligat amb els grans Vols, sí, i els qui han anat agafats de la mà d'aquests genets tenen a la seva mà recordar, mtb, mtb, mtb.


Avui un Vol dens, pels continguts de les converses, sí, però en cap cas les darreres, si Deu vol. Renoi, renoi, renoi, a les portes del 2015, creia que les corones de granit inciarien el gir, entre Fades i cavallers, creia.

Avui la jaqueta Alp-X GT AS de Gore tampoca ha sortit, sí la Fusion, amb el mallot Castelli d'hivern i la tèrmica de Merino Rapha sense mànigues, la resta d'equipament el què ja us vaig exposar.


A temperatures dels 15°C  a tocar de l'una del mig dia, als 9ºC a tocar de les 7 del vespre. La sensació però ni de 15°C ni de 9°C, sempre inferior. Hem rodat sempre equipats d'hivern, però amb guants Hirzl d'estiu, així com amb un únic protector de cara i coll, gorra Spok, un cop ha caigut el sol però guants Alp-X canell llarg, de Gore, doble protector de cara i coll, i gorret Assos. 

Sense incidències, sense coincidències, sense eines, quasi sense beure aigua, menjar, llaminadures, panets, i xocolata, llums Cateye-Powerled a partir de les darreres dues hores.


Que bé que van les dues bikes, tocarà canviar cadena a la Vicious. La resta de 10/10.

Des del Mirador del Drac, genets, Dracs, cavallers, Destructors, tots dormint, descansant avui a les darreres hores d'un any intens, exigent, i molt interessant. 

Els nous equipaments d'estiu, tots, o quasi tots diria jo, ja venen cap a casa, he volgut que fos avui, el darrer dia de l'any per no deixar deures per fer. Venen culots de Gore de noi, de Pearl Izumi de noia, venen tèrmiques de màniga curta de noia, sense mànigues també de noia, així com de noi sense mànigues, i màniga curta, totes de Gore, totes sintètiques. També ve alguna joia única de Pearl Izumi pel què fa referència a mallots de la Reina, diria que com sempre ha costat decidir quin, però ara un com decidit, el pensament és un un, OMG. 


Cal descansar, molt fatigats de cap, menys de cos si parlem de fatiga rodant, sí de fatiga per la tensió entre Vols d'hivern amb amb aquesta fredor constant. 

MTB, MTB, MTB. 


Plàtan i mandarines per no pensar que les portava han tornat a casa tal com han marxat.

Bon cap d'any, i bon inici d'any 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada