Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 30, 2014

Molt per celebrar

Molt, tinc pendent la crònica de la corona aconseguida a Fort William per la Reina, OMG.

Avui una pedalada que no havia de donar massa de si, bàsicament pel fet que darrerament costa molt sumar quilòmetres, avui entre una sortida a tocar del migdia, un dinar que no havia de ser més que un cafè, ens ha portat a gaudir d'una jornada de MTB vestida de formalitat càlida del dia a dia de quan brillàvem sols, sempre fem, sempre fem, sempre sumem, o mirem d'aportar, aportar, i aportar, clar que yes!

Una jornada curiosa, diferent, a on espais d'extrema formalitat hi hem sigut vestits de festivitat biker, sorprenent, perquè ha sigut molt gratificant, pel fet de ser ja des del migdia a tram descans del dia a dia, omg, omg, omg

Temperatures molt més altes de les pronosticades, de menys a més, sí, sí, com sona, a darrera hora, vull dir passades les nou del vespre, rodàvem a 9°C això no és fred, tot i fer un lleuger vent que segur que baixava 2 o 3°C la sensació, seguíem rodant molt bé. 

No he sortit amb l'Alp-X GT AS de Gore, si no amb la Mavic Espoir, i la tèrmica Pearl Izumi de màniga llarga, i mitjons uns Inverse HM Tr@il, la resta com us he esmentat aquest matí, i no puc dir res, no feia prou fred, al migdia sí, però a mesura que han passat les hores la temperatura ha millorat :-) que bé! O sigui que no sé si vindrà una nova jaqueta o unes noves botes, o les dues, o cap.

Menjar, unes xocolatines boníssimes a Mataró  que siguent moltes no han durat res, aigua, zero, eines, cap, manxa sí, incidències, cap, coincidències, cap, llums a les tres darreres hores. 

He pensat en les Fades, i queden lluny, lluny, no sé que fan lluny de les corones de granit, els cavallers hi són, això és nou, la Nau Insígnia no necessita a les Fades de la Foscor?

Des del Mirador del Drac, a tram Single Speed a punt per posar fil a l'agulla al darrer dia de la Festive 500, un dia curiós, 31/12/2014.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada