Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de desembre 27, 2014

Aventurers?

No, no, cercadors de bones sensacions, i tu? també, també, ho sé, per això coincidim a aquest espai, a The Great Escape MTB, oi que sí?


Avui la June quieta, avui Vol de genet i Reina amb els Dracs, mtb, mtb, mtb.

Ara a casa, els Dracs al Mirador, sí, la Vicious fatigada, la Spot Brand i el seu genet, no.

Sense beure, amb aigua, menjar, posaré varis, sortida de deu hores, no de dotze, sense eines, sense incidències, coincidències, família dels Trinxes, amb manxa, amb llums de quarts de set fins a tocar de les nou del matí, i a les darreres dues hores de la sortida, temperatures entre 10°C i els 3°C, amb sensacions per les glaçades per on hem rodat propers als 0°C.

Cada sortida una nova-vella experiència, i tant, i tant.

Hem recuperat quilòmetres de la Festive 500, no molts, no els 90 Km. sí propers.

Les  bikes, molt bé, la The Motivator necessita canvi pastilles de fre. 


Una tornada diferent, no ho hem fet per Blanes, la fortalesa d'Hostalric no ha gaudit del pas dels nostres Dracs, sí la capital. 


Per passar-ho bé necessito dues coses, ganes, i que tot no vingui a l'inrevés, avui tot ha coincidit, i per tant hem gaudit d'una jornada interessant a dalt de la bike, això sí fer una Festive 500 té la seva dificultat, és una proposta de carretera, i nosaltres aquesta disciplina no la practiquem, ara per ara, un dia un dia, i això comporta que necessitem un sac ple d'hores per poder seguir-la. Però això encara ho fa més emocionant, oi que sí?

També he de dir que hi penso molt, i en unes altres circumstàncies, tinc la imatge al cap de com faria una Festive 500, omg, omg, omg. No diré que necessiti el què no tinc per fer-ho, que d'entrada és el pensament que em ve al cap, no, sí que he de pensar que no deu ser el moment. Però i si un dia sí que es presenta com el moment? oh yeaaaaaah!. Quines aportacions que tindrem al Blog, de ser, de ser. 

Hem vist l'entrada pausada de les Fades, la sortida calmada dels cavallers, quins instants, quins moments. 


Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, sembla, sembla, avui practicant el no començar d'hora la jornada, per mirar d'evitar el fred d'ahir, del matí, i del vespre, veurem, veurem.

Equipats d'hivern, botes Lake MX140, mitjons Endura d'hivern, culot Mavic Echappée, tèrmica Merino d'Endura de màniga curta, hauria d'haver sigut de màniga llarga, jaqueta Xenon AS, guants Alp-X de canell llarg fins arribar a la carena a Coll de Clau, els Endura Waterproof per baixar a Vallromanes i les darreres dues hores a abans d'arribar a casa, dos protectors de cara i coll quasi sempre, gorra Spok, gorret Assos coincidint amb els guants Endura. 

MTB, MTB, MTB. 


Emocionat amb la proposta d'en Xavi de la bike, de la Ventana El Gordo, clar que yes! Emocionat per les imatges que tinc al cap d'una propera proposta tipus Festive 500, no cal que sigui aquesta, o sí, o sí, però veient aquesta darrera imatge, tot al meu cap es posa en marxa, OMG, OMG, OMG. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada