Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 23, 2014

Please

A tocar de les set del matí, les dues imatges han de ser les protagonistes de la jornada, com ho van ser les del Teo dissabte. 


Uns súplica hauria de ser suficient, resistir-se per a mi impossible, OMG.


I aquesta imatge la vaig congelar entre centenars, omg, omg, omg.

Ahir una jornada al matí, la segona d'aquest mes de reconstrucció dental, a diferència de la primera, ahir més contundent, per sort fa tant temps de la darrera visita fora de les de manteniment que ahir hi vàrem anar sense memòria, perquè d'haver-ho recordat la visita no hauria caminat, renoi, renoi, renoi. 

Pensava ara fa uns minuts a un bon tram encara perquè entrin els cavallers de la llum, com estava evolucionant desembre , i el què m'ha vingut al cap són la llarga medicació amb inici crec recordar finals d'octubre, o mitjans, que encara seguirà fins a principis de gener, també en els potents refredats, sinusitis també que ronden al meu voltant, que ara ja han insinuat la seva marxa vestits de manera definitiva, i en aquesta darrera visita al dentista, que no té per origen un manteniment, i a on el grup que detallo m'indica, m'orienta a perquè fa dues setmanes que els Vols han passat a mode OF, normal, normal, podria dir semi-OF, siguent la sensació però d'estar aturat totalment. 


Des del Mirador del Drac sonen dos quarts de vuit al campanar de SV, des del Mirador del Drac aprofitaré per veure com marxen les Fades de la Foscor i com venen els cavallers de la llum, més o menys tinc una hora encara, entre la foscor d'ara i la propera arribada de la llum, oh yeaaaaah!

MTB, MTB, MTB.

Fem un cafè?

2 comentaris:

  1. Aclarir que la caixa no va venir cap a casa, va estar a punt, per una confusió, però el seny va evitar el pitjor, crec.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Deia això ahir, sí, i demà hi anirem a buscar per tercer cop la quarta caixa de 16 unitats, OMG. Ep i no n'hem tastat cap, encara, encara.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina