Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de maig 18, 2014

Realitats

Ahir cercant les sensacions de les pendent que seran germanes del proper SOLO. Si bé no van ser dolentes, tampoc van ser bones, si bé van ser pujades llargues la sensació és que van ser breus, millor, millor.


Equipats d'estiu, amb manegots, i la Gore AS, la Reina amb armilla, tot i portar la Gore AS. A la nit a tocar de les deu i fins a tocar de la mitja nit, fred, OMG. Després no, i de fet a Llavaneres hi passàvem a 16,5°C. 


Ahir una volta entre SV, Vallromanes, i Sant Celoni, interessant, exigent, no extrema, però exigent.


Una baixada fins a Vallromanes, memorable, omg, omg, omg, que bé que ens ho vàrem passar. 


Passades dues hores ja esmorzavem un panet amb xocolata a Òrrius al mig dia, passades quatre ja dinàvem un entrepà de botifarra ecològica a Vallromanes en coincidir amb l'Oriol  cap a les quatre de la tarda, i passades quatre hores més ja sopàvem una amanida, pa, molt pa, i un gelat mini, per beure cervesa ecològica a Vallromanes, cervesa, i cola a Sant Celoni. Durant la ruta un bidó i mig d'aigua de 750 ml.


La Spot Brand, el fre del darrera ja funciona bé, les Kool Stop en són les responsables.


Ahir una jornada marcada crec per aquest contrast de calor i fred, que no ens va anar massa bé, en cap cas.

Una coincidencia durant uns cinquanta metres a la mitja nit, rodant seguint un teixó, incidències, cap.


Avui mirant enrere, penso, un dia rar de bike, a on les bikes sempre van funcionar molt bé, als primers minuts, vaig haver però d'utilitzar les eines per centrar el PM de la Longboard.


No funciono gens bé amb fred a la nit equipat d'estiu, però gens, el pensament, ganes de ser a casa, a l'hivern a la zona de Blanes aquesta sensació també va ser però ahir ho vaig llegir amb que aquest pensament em vingués mentre fes el SOLO, i no em va anar gens bé.

Un malestar de panxa escalant cap el Santuari del Corredor va comportar una aturada urgent, molt urgent, a on la relació és, sensació Cerdanya XP II, en menor grau, en menor grau.

Ara descansant, la Betty té un pla, ara falta que sigui exposat, des del Mirador del Drac, després dels dos cafès, després d'esmorzar.

MTB, MTB, MTB. 


Una lluna entre Fades, misteriosa, d'un color apagat, propera a dir-nos què sentia en veure'ns. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada