Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de maig 08, 2014

Després de la SSEC2014

Tot roda, i mentre tot roda, veig la velocitat real, i és realment diferent, vull dir, ja tornem a pedalar, sí, de fet el descans va durar dos dies, semblava, semblava, perquè després de crec recordar tres dies a dalt de la bike, hem requerit de tornar a descansar, molt cansats, fatigats.


Les sortides però de després de la SSEC2014, sense ser exigents, sí que ens han costat de fer, a partir del segon dia, aquest inclòs. 


He de pensar que reposant podrem recuperar-nos del tot, descansant per mirar de recuperar el no dormir, dormint a la tenda a Castlewellan, cal que ens recuperem, o que ens recuperem, clar que yes.


Tot i que avui mentre hi pensava, la veritat és que la feina de darrera hora és important, però ho és molt més haver-la fet durant aquests darrers mesos, així que rodarem bé els dies que ens queden, i posarem tot seguit el fil a l'agulla a la propera aventura, aquest cop sí competitiva.


Unes pastilles de fre ens saparen per tenir tots els recanvis a punt, una reserva de ***** pendent de consolidar, i aleshores alea iacta est.


Des del Mirador del Drac, com després de Canberra, mirant de recuperar el ritme pel què fa als Vols de Drac, i evidentment pel què fa al ritme del Blog.


Aquest darrer ha viscut, el Blog una evolució significativa que agafa el seu millor to coincidint amb els preparatius de la WEMBO2013. 


Ara madurant el proper tram, reflexionant com portar-lo a terme, en el cas de poder ser, mtb, mtb, mtb.


Tornem a entrar a tram d'emoció, a on les propostes van venint i nosaltres ens hi anem posant bé, omg, omg, omg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada