Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de maig 24, 2014

Part de la llista

De detalls per a poder gaudir del proper tram. 


El motiu del problema, una sonda que sempre indica 60°C que comporta que quan la programes perquè refredi ho congela tot en llegir la sonda que està sempre a 60°C. La solució, anul.lar la sonda i el digital de la imatge,  i en el seu defecte instal.lar un termostat. 


Dit i fet.


Ara ja tindrem bombons freds, ja tindrem fruita en bon estat de fer molta calor. Hi ha dies per a tot, per Finale tindrem la Waeco refredant els nostres pensaments. 

Hem fet més coses, i tant, i tant, i ara d'aquí a una estona, les dues bikes primer passaran pel túnel de vent, i després ara sí ja definitivament veuran com els darrers detalls consoliden, com el líquid NoTubes segellant, les pastillles de fre de la Vicious, les cadenes de les dues bikes, i ja estaran a punt per iniciar les nostres properes 24 hores SOLO Single Speed rígides, que bé, que bé, que bé.

Impacient, molt impacient per entrar al circuit de Finale, no per rodar-hi a les prèvies, no, perquè les sensacions abans de la cursa no són importants per a mi,  com tampoc ho són les d'aquestes darreres setmanes, per ser a la segona volta i veure què haurà implicat fer Dracs de trenta quilòmetres aquest darrers set mesos quan hem de correr a un circuit de nou quilòmetres.

Emocionat quan penso en la June carregada amb el que ara són preparatius, i a l'hora de marxar seran fets, i més si penso en l'anada, omg, omg, omg.  

Ara capficat perquè el tema cadenes, implica modicar la posició del EBB de la Vicious, i modificar el centrat del fre posterior de la Spot Brand, també pel tema segellant que implica trebalallar un altre cop sobre les pressions dels pneumàtics, jo no aconsegueixo estabilitzar aquest apartat, sí ja ho sé, hauria, hauria, però és a on sóc, i Finale no perdona. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada