Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 16, 2014

A Km

Pel fet de ser un altre cop a dalt dels nostres Dracs, clar que yes.


Ahir vaig deixar els manteniments de banda, pastilles de fre, cadenes, queden per a un millor instant per fer-ho. La cinta negra Brooks, també queda per després. Com m'agrada l'acabat de la cinta de manillar de la bike de l'Oriol.


Un Vol, com vaig poder anticipar ahir, entre Fades de la foscor, a on totes les pensades ronden les 24H. Un ahir a on el compromís del proper SOLO quedarà, de ser, segellat avui, OMG. 

Per a mi sempre després d'un SOLO de maig sempre anirà lligat a un Storm-Lo, omg, omg, omg


Les commocions si són positives, com les d'ahir a la nit, si el lloc és a un Vol de Drac, i van ser, van ser, comporten festa del MTB.


Amb una lluna d'aquestes proporcions, els nostres Dracs marquen el Vol, a totes, totes, on la durada d'aquest Vol queda a les seves mans, entre el Drac, les Fades i la lluna.

Quan quasi tot durant el Vol, roda sobre el SOLO, és que ja som molt propers a l'estrena, i cada detall de l'escenari, cada fotograma agafa la seva millor dimensió, no hi ha altra sendera, i així en gaudim, oi que sí?

Ara minuts de les vuit del matí, venim de minuts de les sis tocades del matí, a on el Vol de matinada avui tampoc serà, i per tant l'arribada dels cavallers de la llum, poder veure-la, queda ajornada per demà, potser, potser, o no, i no passarà res, oi que no?

Sonen les vuit al campanar de SV, com fa una estona les set, ara més ràpides les campanades, més despertes, com nosaltres.

La roda del darrera després del centrat, molt bé, el pneumàtic nou, còmode, aquesta seria la paraula. Ahir els dos Dracs a les dues primeres hores, molt bé, la Vicious però segueix passades aquestes amb el soroll de la caixa de pedalier, avui atacaré la rosca dels pedals, concretament l'esquerra, perquè el clic ve d'aquest, crec. Tinc un soroll, i tinc una caixa de pedalier més, perquè vol dir que la caixa XT segueix sent bona, que bé, que bé.

Equipats de primavera, no d'estiu, i passades les primeres dues hores, de tardor suau, però de tardor. Finalment a pocs quilòmetres de casa entre l'escalfor de les Fades, equipats de primavera lleugera. Entre 13°C i 15°C, a les diferents rieres, Agentona, Llavaneres, Caldetes, SV, Arenys, i Canet, amb totes les eines, Cateye-Powerled en marxa a mig camí, beure, aigua, i una cervesa, menjar, mitja Pizza, la Cabrera, que bona que estava, sense incidències, sense coincidències.


Ara des del Mirador del Drac, a punt per esmorzar, pensant en el Destructor Independent, en la seva Fada Reina, en les Naus, sota aquesta lluna de primavera, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada