Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 20, 2014

Trams previs

A on mantenir els Vols ens permet pensar que estem dins de l'aventura. 


De fet ara havent vist com arrancava el dia sense anar lligat a diferència d'ahir a un nou Vol, pensar en la sortida de diumenge té una component molt positiva, sí, avui hauria d'haver sortit, però sense un bon descans els Vols no tenen oportunitat a casa. 


Hi ha dies per a tot, sí, fins i tot per valorar que n'hi ha alguns a on ha de primar ser prudents, això, ser prudents. Ahir la jornada va venir marcada per aquest mot. Avui la matinada també, per això no hi ha hagut Vol, per prudència, a tocar de les set no tenia la sensació d'haver descansat, i per tant tocava posar-hi remei. No dormir, sí descansar, OMG. 


A plaça oberta he de dir que aquest genet ara passats els anys té una component que determina si cal, canvis a priori impensables, interessants això sí, molt.


Una sortida passant per Vallromanes, a on les protagonistes, les pastilles de fre dels R1 del darrera de la bike de l'Oriol.


El Rei, el corriol de baixada al poble, sensacional, la Reina, brillant.

Una tornada entre converses, més, i més converses, a on les 24 hores manen el to de tot plegat. 

Ara des del Mirador del Drac, dies de SOLO. 

Equipats d'estiu, amb manegots i armilla, amb totes les eines, sense incidències, sense coincidències, aigua, cola, cafè, galetes, coca de tonyina i formatge. 

Els frens R1 de la Longboard, de 10/10.


I a la nit, un premi, clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada