Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 09, 2014

Darrer retorn?

Ho dic pel fet de ser propers a la propera cita de MTB, de ser, de ser.

Ara ja fa cinc anys de la primera aventura SOLO, està prou bé, i mentre cerquem les *****, mentre preparo els darrers detalls, aprofito entre aquests per perfilar els equipaments que en seran els protagonistes.


Aquesta matinada, les cinc ben tocades, començava un altre cop tot el raonament fotograma a fotograma de les bikes, i de l'equipament.


De les bikes, pastilles de fre, estan venint, cadenes, aquestes darreres a valorar, ja les tinc, pneumàtics, els Onza actuals, falta decidir si aniré amb Brooks negre o no, el puny vull dir, bidons, un, té secret però, bateries les nomals i una XL cada un, cascs, aquest cop un i prou. Hauria de portar un segon recanvi de rodes complertes de 29", però no tindria cap sentit, no podríem canviar-les, ens faltaria força per fer-ho, i fora de la proposta d'un cafè no acceptem ajudes de cap tipus, així que rodes no cal. 


Un dia rodó, per tot, per tot, una arrancada de matinada amb un Vol de Drac dibuixant el Drac, entre Fades de la foscor en retirada, entre cavallers de la llum entrant, no us prosaré les vistes de la Nau, OMG, ni de les corones, el Destructor Independent era sempre darrera del meu Drac, visible únicament al Pas dels Destructors, un dia a on el picar pedra ha sigut la tònica, i a on m'ha costat mantenir un ritme prudent durant tota la sortida, per mirar de mantenir ara sí ara també els Vols.

Demà, de ser, aventura LOCAL, mtb, mtb, mtb, la Reina m'ha fet una proposta, veurem, veurem.


Ara a esperar a demà, avui equipat de primavera, per a 16°C a la riera de Llavaneres a tocar de les set del matí, a 20°C a les vuit, amb totes les eines, amb llums però sense la seva llum, sense incidències, tres coincidències anant mentre jo tornava, menjar, cap, aigua, per sota del quart de bidó.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed molt però molt emocionants, omg, omg, omg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada