Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 13, 2014

La clau encara no coincideix

Mirant d'obrir les darreres portes que ens falten per poder confirmar la propera cita SOLO.


Ara per ara però hi ha una fila de detalls per rematar. Molts dels detalls són nous, vells, com per exemple la posada en marxa de la Waeco de 50 litres que des de Floressas que la tenim aturada per un error de funcionament que presenta el quadre digital de la mateixa. Fa dos anys que estem així, OMG. Avui però a través del foro de furgos he contactat amb un reparador de neveres de vaixells, i podria ser que la Waeco tornés a refredar la fruita i les cerveses dels dos SOLOS, veurem, veurem. No la portem a  Waeco perquè tarden mesos a reparar-la, sembla que la marca a comprar és l'Engel, preparades per a 4x4.

He picat a la porta i darrera d'aquesta hi havia algú interessat, interessant fenomen, caldrà estar atent.

Les **** de veritat, s'estan resistint aquest cop, som a un punt que no ens les podem permetre, ara mirant de posar-hi remei. 

Un llum per la nit a lla carpa amb la June, el tinc, el tinc, el cercaré detingudament, però el tinc, no recordo si va amb la bateria de la furgo, no ho recordo, però aquest és un punt interessant també.


La llista és llarga, viva, divertida, i molt dinàmica, vaig fer un repàs a les dues bikes abans de sortir, fa dos dies esmentava que pastilles de fre, i cadenes, els punts a rematar, ara cal sumar-hi la caixa de pedalier de la Vicious. Sumar-hi també per a la propera setmana, càrregues de NoTubes perquè es preveu molta, molta calor. 

Ja tinc un GPS, ara caldrà cercar-ne un segon, oi que sí? Perquè la Betty té clar que després dels propers SOLOS vindran cap a casa dos aparells GPS com els de l'Oriol. Així posarem fil a l'agulla a un tema que fa anys que tenim pendent, i que la SSEC2014 ha posat al seu lloc, Garda qui protagonitzarà l'estrena, clar que yes.

Culots nous d'estiu, tres per a mi, dos per la Betty, negres tots, colors ja els tenim, anem curts dels negres. Però aquests vindran després, no abans, cap canvi a les prèvies, cap. 

Apuntava a la llibreta de conclusions de Finale 2013, no puc repetir un altre cop el mallot Freedom, massa petit, seguim amb ell, va fer Finale, Canberra, ara el proper SOLO.


Ara des del Mirador del Drac, descansant del cap de setmana de MTB, preparant la de demà, de ser, de ser. Caldrà picar més portes, sí però per sort totes van amb clau, per sort. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada